Leder du efter en moderne restaurant på Vesterbro? Her er de 5 bedste spisesteder

Vesterbro i København byder efterhånden på en af Danmarks bedste madscener. Med både restauranter på Istedgade, Vesterbrogade og Kødbyen, så er det blevet svært at finde på et køkken der mangler. Nogle af Københavns mest ekslusive restauranter befinder sig på Vesterbro, men hvad betyder Vesterbros bedste restaurant egentlig for dig?

Hos MegetBedre.dk værdsætter vi mere end andre gode anmeldelser og rygter. En kvalitets restaurant på Vesterbro skal også have rigtig Vesterbro-charme, sin helt egen atmosfære, ekstraordinær mad og et ekstra touch. Det skal være specielle oplevelser hver gang!

Her har du vores bud på de 5 bedste moderne restauranter på Vesterbro i København.

1. California Kitchen

Lækker og sund mad til gode priser

Lokation: Vesterbrogade 58, 1620, København V

Hjemmeside: www.californiakitchen.dk

Køkkenstil: Sunde bowls

California Kitchen har nu tre forskellige lokationer rundt i København, og på Vesterbrogade finder du et meget charmerende og populært spisested. Den moderne og afslappede stemning er noget for sig selv, men det er maden absolut også! Lækre og sunde bowls, inspireret af forskellige verdenshjørner, indeholder enorm meget smag, der alt i alt giver en meget bedre madoplevelse. Prøv f.eks. deres Poke Bowl, Teryaki Bowl eller den folkekære MexiCali Bowl.

2. Sliders

Lokation: Enghave Plads 4, 1670, København V 

Hjemmeside: www.sliders.dk

Køkkenstil: Mini burgers

Et simpelt koncept der bringer er verden af smag på bordet. Der tilbydes altid et stort udbud af forskellige mini burgere, bedre kendt som “Sliders”, med noget for enhver smag. Den helt klassiske go-to menu med tre valgfrie sliders og en omgang tykke pomfritter, er altid et sikkert valg. Instagram venligt spisested, hvor du endda kan få ægte guld på dine pommes frites. Det er både et perfekt og moderne sted hvis du skal på en afslappet date, eller ud at spise vennerne.

3. Stempel Bar & Kitchen

Lokation: Enghave Plads 2, 1670, København V 

Hjemmesidewww.stempelcph.dk

Køkkenstil: Moderne og pub

På dette hjørne af Enghave Plads finder du et vaskeægte, hipt og moderne spisested i form af Stempel Bar og Kitchen. En restaurant og café i ét sted, der har fundet en manglende mellemvej i Vesterbros madscene. Kendt for deres Brunch og Jack D Burger, men også for en fantastisk evne til at modernisere og holde deres interiør spændende gang efter gang. Perfekt til brunch, kaffe date, og middag med både kæresten og familien. Derudover også et bredt udvalg af importerede øl. 

4. Neighbourhood

Lokation: Istedgade 27, 1650, København V

Hjemmesidewww.neighbourhood.dk

Køkkenstil: Organiske pizza

Moderne og innovativ pizza i hippe lokaler. Et enormt hyggeligt sted, og altid en god og frisk atmosfære. Et stort udbud af organiske pizzaer til enhver smag, samt flotte og velsmagende cocktails. Der tages ikke reservationer, så kom i god tid.

5. 1+1 Street Kitchen

Moderne asiatisk mad til gode priser

LokationEnghavevej 5, st. tv., 1674, København V

Facebook1+1 street kitchen

Køkkenstil: Asiatisk street food

En rigtig skjult perle tæt ved Vesterbrogade. 1+1 er et lille hyggeligt familieeget sted, med en autentisk smag af det kinesiske gadekøkken. De har et hav af alsidige retter – fra klassiske retter med ris og nudler, til kinesiske sandwich. Prøv selv deres Crispy Chicken med ris, og opdag hvorfor de er så populære og med på denne top 5 over moderne spisesteder i København V.

BONUS: Leder du efter flere spisesteder og restauranter?

Det var MegetBedre.dk’s top 5, men hvad er din top 5? Har vi overset nogle moderne spisesteder på Vesterbro? Se det populære og store udvalg af spisesteder, og find din næste yndlings restaurant eller cafe! 

Vi elsker meget bedre mad, og du fortjener at kende til de bedste mad og gourmet oplevelser der findes rundt i byen.

2 tanker om “Leder du efter en moderne restaurant på Vesterbro? Her er de 5 bedste spisesteder

  1. Er så enig med disse! elsker alle 5 steder 😀 synes måske også at der mangler nogle steder fra Kødbyen, der kan man godt nok også finde noget lækkert og moderne mad!

    1. Du har fuldstændig ret, Anders! 🙂 Kødbyen er jo i sig selv et madmekka i København, så vi må hellere komme med en top 5 fra Kødbyen i sig selv. Godt at du kan lide disse 5 moderne spisesteder som vi har nævnt! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.