Skønhed & Beauty råd som du bør følge! Lightandlush.dk

Mangler du inspiration til de nyeste og bedste beautyprodukter? På Light and Lush bloggen finder du et forfriskende pust af det danske og internationale skønhedsmarked.

Skincare, beauty og makeup

Bloggen er skrevet af Emma Suleima, og det er svært at undgå æstetikken og ekspertisen lige så snart du “træder ind” på beautybloggen. Der er tydeligvis sans for kvalitet i design og læserens oplevelse, og hvis du ikke stoler så meget på online beautyguruer, så bringer Light and Lush også et troværdighedselement ind i konteksten ved offentliggørelsen af skuffende produkter, og DIY tricks du bør holde dig fra. Ligesom hos MegetBedre.dk, har LightandLush.dk tydeligvis brugt uendelige timer på research og testing, så du ikke behøver at rode hele markedet igennem også.

 

Se også LightandLush.dk’s Facebook og Instagram.

 

Skincare, beauty & makeup

Hvis du følger en lille smule med i beauty verden, så ved du måske også hvor meget den ændrer sig fra dag til dag. Nye trends og nye råd, både gode og dårlige, rammer specielt internettet hurtigere end nogensinde. Derudover findes selvfølgelig også den eksploderende verden af influencers, men kan man stole på alle og enhver? Redaktionen har nu undersøgt en lang række online beautyeksperter for dig, og kan 100% stå inde for Emma Suleima og hendes velovervejede rådgivning, der desuden kommer gratis – også for dig!

Er det kun makeup og skincare?

Nej, det er det nemlig ikke. Nogle gange spredes emnet også til både indre velvære og helt ud til mobilcovers. Et spændende sted at finde sit næste iPhone covers, kan du finde lige her: http://lightandlush.dk/design-cover/

Du kan nemlig designe dit helt eget cover til en lang række smartphone modeller, hvilket bare er endnu en grund til at følge med i Emma Suleimas online beautyverden.

Mobiltilbehør til iPhone 6, iPhone 7, iPhone 8, iPhone X og mange andre modeller

 

Kan du anbefale nogle danske beautyblogs, der både har humoristisk sans og ekspertisen i orden?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.