Rabatkode til Voi løbehjul

Gratis rabatkode til Voi løbehjul

Vil du også gøre brug af de populære Voi løbehjul i København?

Vi giver dig en gratis rabatkode til Voi, så du kan komme flyvende fra start, uden at betale for meget!

Hvad er VOI?

Hvis du ikke allerede kender til Voi løbehjul, så er chancerne for at du ikke går rundt i bybilledet ret så stor!

Voi løbehjul har bl.a. indtaget København, samt mange andre storbyer i Europa, og det er allerede svært at gå en tur – uden at få øje på et par stykker på din vej.

Lige meget om de mange Voi løbehjul holder parkeret på fortorvet, eller fungerer som transportmiddel for de mange Københavnere, så kommer man ikke uden om at de bliver brugt ufatteligt meget i Danmark.

Med en rabatkode til Voi, kan du komme godt fra start, og dermed afprøve en af de mange scooters gratis, så du kan se om det er noget for dig.

Din rabatkode til Voi

Du kan nemt få fingrene i din rabatkode til Voi løbehjul, bare ved at trykke på en af knapperne.

Når du trykker på “RABATKODE TIL VOI” knappen, bliver du ført direkte til App store eller Voi appen – hvis du allerede har den.

Så får du 2.5 Voi credits til at køre gratis for, hvilket svarer til 2,5 Euro eller cirka 20 danske kroner at køre for.

Så hvis du længe har gået og funderet på hvor Voi løbehjul egentligt fungerer, så er det da bare at komme igang. Der er mange grunde til at de populære scootere er så meget til stede i København, som de nu er.

Voi løbehjul er blevet et fint alternativ til cyklen, og når du henter din rabatkode til Voi på vores knap, så er du ikke langt fra selv at opleve den sjove og effektive måde at transportere sig rundt på i København.

Kør sikkert med Voi

Det er selvfølgelig vigtigt at du overholder færdselsreglerne når du stiller dig op på et Voi løbehjul!

Reglerne gælder nogenlunde på samme måde som hvis du er cyklist, og vi anbefaler naturligvis at du bruger en hjelm når du gør brug af din rabatkode til Voi.

Husk også at orientere dig godt i trafikken, så du ikke ender i et uheld, for det er selvfølgelig sjovest hvis du ikke falder af din Voi scooter.

Du bør heller aldrig kører efter du har drukket alkohol, så dine reflekser er så gode som muligt.

Hvordan fungerer Voi el-løbehjul?

Som overskriften så fint antyder, så kører de mange Voi scooters på el, og det er kun til din fordel. Brugerne skal nemlig ikke oplade el-løbejulene, da Voi selv sørger for at gøre dette om natten, så de er klar til dig næste morgen. 

Brug linket ovenfor for at rå din gratis rabatkode til Voi, så du kan komme gratis igang med at køre på de populære el-løbehjul.

Rabatkoden er en vaskeægte coupon med 2.5 gratis Voi-credits til din Voi account.

SÅDAN TILMELDER DU DIG VOI OG FÅR RABAT MED EN PROMO CODE

Først og fremmest bør det nævnes, at rabatten kun er for nye brugere og ikke dem, der allerede er tilmeldt appen. Men hvis du ikke allerede har en bruger hos Voi, så kan du bare følge disse simple steps til at få din rabatkode til Voi.

 1. Opret bruger: For at få rabatten skal du altså først oprette din bruger hos Voi, så deres app skal selvfølgelig downloades. Den hedder “VOI Scooters”, og kan hentes gratis til din telefon. Den kan downloades til både Android og iPhone.
 2. Indtast e-mail: For at oprette en bruger bliver du bedt om at indtaste din email, hvorefter du får gennemgået diverse regler og brugsanvisninger til, hvordan du skal bruge scooteren.
  1. Du skal indtaste dine betalingsoplysninger for at kunne søge efter Voi scootere og for at få rabatten.
 3. Indtast promokoden: Når du har indtastet dine oplysninger, går du ind under ’Free rides’ og skal så trykke på ’Redeem code’ for at indtaste denne VOI kupon: ”GlEi9Uy8Z”.

HUSK AT FØLGE REGLERNE

 • Vis respekt for fodgængere og bilister.
 • Følg altid færdselsreglerne
 • Kør kun på cykelstier eller langs kantstenen. Kør aldrig på selve fortovet.
 • Brug altid en hjelm.
 • Du må ikke medbringe passagerer på scooteren.
 • Behandle scooteren ordentligt.
 • En rabatkode til Voi kan kun virke for nye brugere.

Pris – hvad koster en tur med VOI?

Du kan altid se prisen for at benytte et VOI løbehjul før du låser det op. Den normale pris i København er 10 kroner for at starte og herefter 1,5 krone pr. minut. Det kan godt løbe op, hvilket er en af grundene til at så mange brugere leder efter rabatkoder – og det er selvfølgelig derfor vi giver dig en gratis rabatkode til Voi lige her på Megetbedre.dk!

Hvornår giver det mening at køre på Voi scooter?

Vores erfaringer er, at det giver mest mening at bruge løbehjulene, når du ikke skal længere end max 5-6 kilometer. Ligeledes er der en grænse på hvor langt du må / kan køre ud af byzonen af København. Den grænse kan du altid se på kortet i Voi appen.

Hvem er Voi?

Voi er kommet på markedet med det formål at være en miljøvenlig transportmulighed, til dig der hurtigt vil frem i det trafikerede bybillede. Hvis man ikke er i besiddelse af en cykel eller man midt i morgenstressen opdager, den er punkteret, er de eldrevne løbehjul f.eks. et godt alternativ.

Dette er også gældende for dig, der normalt er vant til at nuppe bussen eller bilen på arbejde. Med løbehjulene kan du hurtigt komme frem, uden du skal sidde i kø i morgentrafikken, som du ofte vil komme til midt inde i storbyerne med både bus og bil. Voi er samtidig den miljøvenlige løsning, hvor du slipper for at brænde benzin af med en enkelt person i en stor bil, men ganske enkelt kan transportere dig selv hurtigt frem på et transportmiddel der er drevet af el udelukkende.

Selvom Voi er en international virksomhed, så ændrer det ikke på brugervenligheden, og generelt hvor nem deres Voi app er at bruge.

Få fingrene i din gratis promocode til Voi! Rabatkoden giver dig gratis Voi credits

Løbehjul med i toget

Skal du have løbehjulet med i toget, skal du være opmærksom på billetkravene, som følger de samme billetkrav til at tage cykler med i toget.
S-tog: Du må tage dit løbehjul med kvit og frit
Regionaltog: Husk cykelbillet
InterCity og InterCityLyn: Husk både cykelpladsbillet og cykelbillet.

Læs mere om Voi på deres hjemmeside www.voiscooters.com eller læs om en test af el-scooteren på www.tipkbh.dk.

Du kan også finde en anden rabatkode til Voi her.

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.