8 bud på en moderne og elegant PUF/fodskammel

Du er på udkig efter en flot og elegant PUF, og det skal ikke bare være en hvilken som helst puf! Vi har fundet 8 bud på puffer og fodskamler som vi selv ville have i vores stue.

En puf er efterhånden blevet en vigtig del af danskernes stue, og selvom internettet og butikkerne vrimler med forskellige udgaver af puffer, så kan det alligevel være svært at finde den helt rigtige puf til din boligindretning.

Men nok snak – nu skal du bare se vores liste igennem af 8 flotte og moderne puffer og fodskamler nedenfor. Vi lover at der er noget for enhver interiør og decor smag.

1. Living&more puf - Laura - Rosa

Vi starter med en rigtig lækker en af slagsen – Denne rosa puf fra Living&More er et klassisk bud på en moderne fodskammel, som bringer liv og elegance ind i stuen med sin flotte guld kant i bunden. Derudover rammes der plet med rosa farven, som er blandt de über populære nude/fadede farver, der hersker i nordisk boligindretning for tiden.

Læs mere om denne brede rosa puf hos forhandleren, ved at trykke på den grønne knap nedenfor, eller ved at klikke på billedet.

Sidst set til: 499,-

2. House Doctor Mila puf - Sort/hvid mønster

Denne puf har et moderne mønster i sort og hvid, og er mere henne i den behagelige kategori. Den er både blød at lægge fødderne op på, og desuden spændende at kigge på, så her får du en fodskammel der kan pifte din boligindretning lidt op, hvis du har brug for lidt liv i hjemmet.

Find den hos forhandleren nedenfor.

Sidst set til: 1.800,-

3. Living&more puf - Vigga - Offwhite dyreprint

  • Og så til en lidt mere spændende og anderledes puf! 

Living&More har designet denne fodskammel med et behageligt og eksotisk dyreprint, så her kan vi virkeligt snakke om at bringe naturen ind i hjemmet.

Klassisk silhouette med et spændende mønster. Du finder denne puf på knappen nedenfor.

Sidst set til: 349,-

4. Muuto Rest Pouf - Vancouver 14 - Grå

En smuk og enkel grå puf fra Muuto – Perfekt til nordiske atmosfærer, og højeste kvalitet.

Læs mere hos forhandleren på den grønne knap.

Sidst set til: 5.996,-

5. ygg&lyng Bjørk Puf - Lyst Træ-look

Norske ygg&lyng bringer for alvor naturen ind i din bolig med denne Bjørk puf med det unikke træprint. Det er den moderne måde at fylde hjemmet med naturens rolighed, uden at skulle tage sig af snavs.

Se mere om denne specielle puf hos forhandleren nedenfor på den grønne knap.

Sidst set til: 2.199,-

6. Living&more puf - Laura - Kongeblå

Dette er den samme model fra Living&More, som nr. 1 på vores liste højere oppe – Men denne puf kommer i en stærk og majestætisk kongeblå farve, der virkeligt skærer igennem i din boligindretning, og så spiller blå og guld jo altid sammen som brød og smør! Lækker, flot og elegant, samt til en virkelig konkurrencedygtig pris. 5/5 stjerner her fra redaktionen!

Hvis du ønsker at læse mere eller købe denne lækre puf, så skal du bare trykke på den grønne knap nedenfor – så tager vi dig direkte til produktsiden.

Sidst set til: 499,-

7. House Doctor Life puf med knuder og knaster

Dekorativ puf med knuder og kaster, som kan bruges som fodskammel eller siddeplads. Den måler 40×40 cm og har desuden et aftageligt betræk af mixet bomuld og viskose.

Du finder den hos vores samarbejdspartner Trendbazaar.dk.

Sidst set til: 1.400,-

8. Living&more puf - Laura - Mocca brun

Hvis din nye puf ikke skal fylde for meget, og desuden heller ikke behøver at koste det hvide ud af øjnene, så er denne luksuriøse puf fra Living&More et rigtig, rigtig fint bud. Lækkert stof, flot brun farve og en elegant guldkant i bunden af denne fodskammel. Hvad mere vil du egentlig have?

Du finder den til en knaldgod pris hos forhandleren nedenfor.

Sidst set til: 249,-

Det var vores 8 bedste bud på moderne og elegante puffer og fodskamler.

Fandt du noget du kunne lide, så er vi ellevilde, og hvis ikke, så kan du som altid kontakte redaktionen direkte, eller skrive en kommentar nedenfor.

Ha’ det godt, til vi ses igen på Megetbedre.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.