Top 5 moderne tøjstativer

Et unikt og moderne tøjstativ kan gøre hele forskellen i dit værelse! Nedenfor finder du 5 af de mest populære tøjstativer, som både pifter hjemmet og boligindretningen op, så du kan nyde det hver eneste dag.

Det er vigtigt at vælge et moderne tøjstativ som du kan lide, og alle har jo hver sin smag. Udforsk vores 5 bedste bud på et godt køb!

1. ManneQ tøjstativ

Hos ManneQ sælger de tøjstativer i mange former og størrelser til flere hundrede butikker rundt omkring i Danmark. De har et stort udvalg af indendørs tøjstativer, som kan bruges af private, men også til udstillinger i butikker og på messer. ManneQ er en af Danmarks største leverandører af butiksinventar, og udover tøjstativer, sælger de også bøjler, mannequindukker, giner, steamere og en masse andet interessant til både hus, hjem og butik. Så hvis du står og mangler et tøjstativ, kan du roligt henvende dig hos ManneQ.

2. HOUSE NORDIC Torino tøjstativ - sort/natur træ, m. hylde

I dette moderne tøjstativ fra House Nordic finder du uden tvivl rene og nordiske toner, som passer perfekt til den skandinaviske indretning og stil.

Naturfarvet med flot kontrast, uden at være for opsigtsvækkende, og fungerer derfor perfekt med en farverig plante eller et andet “statement-piece” ved siden af. Dette stativ er både praktisk og flot, og ikke mindst billigt, hvilket giver en klar 1. plads på vores top 10 af moderne tøjstativer.

  • Højde(cm): 170
  • Bredde(cm): 39
  • Dybde(cm): 94,5
  • Materiale: Træ

Sidst set til: 699 kr. 595 kr.

3. Nordal Tøjstativ med skohylde - Guld

  • Håndlavet der giver et unikt look
  • En smart og stilfuld detalje til dit hjem
  • Leveres med skohylde

Du finder det hos Kitchentime, hvor du får gratis fragt og hurtig levering, så der er ingen undskyldning, hvis dette stilfulde, nordiske tøjstativ taler til dig.

MaterialeMetal
FarveGuld
Bredde/diameter75 cm
Højde190 cm

 

Sidst set til: 1.929 kr.

4. Brabantia tøjstativ - Linn - Hvid

Stilrent, lyst og praktisk tøjstativ fra Brabantia. Solidt og holdbart tøjstativ, der kan bærer op til 90 kg.

Find det hos Kitchentime, og nyd godt af gratis fragt.

MærkeBrabantia
TypeTøjstativ
SerieLinn
Model118265
FarveHvid
MaterialeBambus og stål
BehandlingMalet
Maks. belastning i kg90
Rengøring/vedligeholdelseAftørres med fugtig klud
Samlet eller usamletUsamlet
Vægt i kg9
Mål, samlet i cm (HxBxD)190,0 x 98,9 x 57,0

Sidst set til: 1.299 kr. 949 kr.

5. Living&more tøjstativ - Liam - Egetræ

Moderne design fra Living&More.

Det naturlige look bliver aldrig gammelt, og i denne model får du både et praktisk og meget holdbart tøjstativ i behageligt egetræ.

Find dette tøjstativ hos Coop.

MærkeLiving&more
  
SerieLiam
FarveNatur
MaterialeEg
BehandlingUbehandlet
Maks. belastning i kg20
Rengøring/vedligeholdelseAftørres med fugtig klud
  
  
Mål, samlet i cm (HxBxD)160,0 x 71,0 x 38,0

 

Sidst set til: 499 kr.

BONUS: Brabantia tøjstativ - Linn - Sort

Vi lovede dig vores top 5, men du får lige én mere oveni!

Stilrent og meget holdbart design, med en blanding af industrielle og naturlige toner fra Brabantia. Stilfuldt materiale bru med stål og bambus, og desuden et ekstra kraftfuldt tøjstativ, der kan bære op til 90 kg. Find dette tøjstativ hos Coop.

MærkeBrabantia
TypeTøjstativ
SerieLinn
Mål, samlet i cm (HxBxD)190
FarveSort
MaterialeBambus og stål
BehandlingMalet
Maks. belastning i kg90

Sidst set til: 1.299 kr.

Det var vores liste med 5 flotte, enkle, billige og moderne tøjstativer. Fandt du noget i din smag og stil? Hvad leder du efter i et tøjstativ til dit hjem?

Du kan uden tvivl opgradere din boligindretning med en af disse flotte modeller. Lige meget om du er til de lyse og luftige farver og designs, eller om det skal være tungere, mørke og maskuline farver og materialer.

Vi er sikker på at du kan lide nogle af stativerne ovenfor, eller i hvert fald få god inspiration. Hvis du synes at der mangler nogle på listen, kan du bare skrive til os i kommentarfeltet.

Se endnu flere flotte og billige rumdelere og skillevægge på knappen nedenfor, og udforsk hvordan du kan pifte dit soveværelse, stue, køkken eller kontor op, nemt og billigt.

Hvad er et tøjstativ?

Det ligger selvfølgeligt i navnet, men populariteten blandt disse moderne tøjstativer er steget meget det sidste år. Åbne reoler til pænt foldet tøj, og stativer hvor tøjet hænger pænt, er blevet en fast del af værelsets indretning blandt mange danskere. Hvis du matcher det synlige, hængende tøj, kan det virkeligt se godt ud! Find eventuelt inspiration i tøjbutikker, så du kan forvandle dit værelse til at være Instagram-venligt.

Hvilket tøjstativ er det rigtige for mig?

Der er flere forskellige modeller der kan være rigtige for dig og din indretning. I nogle tilfælde skal tøjstativet helst matche med resten af værelset, men det kan også se godt ud, hvis det adskiller sig fra resten af boligindretningen. Det kommer an på hvor meget fokus du vil have at stativet skal tage.

Du skal først og fremmest finde ud af om du ønsker hjul på i bunden, og hvilke farver og materialer du kan lide. Når du har gjort det, bør det være et forholdsvist nemt valg. Er du til de skandinaviske, lyse modeller, eller mørke og industrielle møbler? Det kan selvfølgeligt også være at det bare handler om prisen for dig, men så sad du nok ikke her.

Flere fordele ved moderne tøjstativer

Tøjstativer, og boligindretning generelt, kan godt tage hårdt på pengepungen. Men du kan med fordel bruge et moderne tøjstativ som pynt til dit værelse. De fleste stativer kan bruges i både soveværelset, et seperat lokale til klædeskab, hvis man er så heldig, eller f.eks. i entréen.

Det kan også være en fordel at hænge visse tekstiler op på en tøjbøjle, så de ikke bliver krøllet, og dermed holder formen som de skal.

Desuden kan det være en fordel at have sit tøj hængende fremme, så du ser det oftere, og dermed får brugt det hele i din rotation. For tøjet er jo ikke meget værd, når det bare ligger og bliver glemt bagerst i skabet.

Find inspiration til moderne boligindretning i 2019 lige HER.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.