MODERNE BOLIGINDRETNING I 2019

MODERNE INTERIØR I 2019 - MegetBedre.dk - Interiør og decor

Hvad leder du efter?

Udviklingen i boligindretning er altid i 5. gear, og vi har samlet de bedste online forhandlere der følger med tiden og sætter nye standarder.

Moderne boligindretning handler på mange måder om at blande inspiration fra flere forskellige kulturer, sammen med din egen personlig. Men det er ikke alle der har lige nemt ved at udtrykke sig selv. Så er det godt at MegetBedre.dk har fundet forskellige webshops der samler den bedste inspiration til dig.

Vi anbefaler kun de bedste og billigste forhandlere på det danske marked. Vores samarbejdspartnere er lige så detaljeorienterede som de er troværdige og bevidste om kundetilfredshed. Vi synes nemlig lige så godt om gratis levering og kvalitetsvarer til billige priser, som du gør! Læs med her, hvor vi guider dig igennem moderne boligindretning i 2019, og find ny inspiration til dit eget hjem. Mon ikke du kan bruge noget hos vores forhandlere?

Ideer til boligindretning

Gratis boligindretning findes næsten ikke, men i 2019 er billig boligindretning og ideer til boligindretning mere populært end nogensinde før.

Det er på alle måder blevet moderne at inkluderer natur i vores interiør og decor, så hvis du vil være med på bølgen er det vigtigt at forstå hvordan dette kan gøres. Vi har selvfølgeligt fundet flere forskellige måder, der både indeholder rigtige planter og vi viser dig hvordan du kan inkluderer naturen med visuelle tiltag.

Sådan sætter du dit personlige touch på din boligindretning

Kender du det, når man bare kan se at et møbel er fra IKEA? Det kan godt suge charmen af din boligindretning, men hvad skal du dog så gøre, hvis du ikke ligefrem kan bygge dit eget møbel? Det er de færreste der både kan bygge et flot spisebord, lave en sofa fra bunden af og svejse en flot lampe sammen.

Det er her at vi kommer ind! Redaktionen har fundet en række fantastiske online butikker, der både har unikke møbler og specielt boligtilbehør, så du kan sætte et mere moderne og særpræget touch på din boligindretning. Se det store udvalg fra de bedste forhandlere herunder.

1. BOBO

Endnu en udbyder af utroligt smukke produkter til dit hjem! Hos Boboonline.dk får du både gratis fragt, 365 dages returret og prismatch – Så bliver det vidst ikke bedre.

Find unikke og specielle møbler, og gør noget særligt for din boligindretning i 2019. Forkæl dig selv – Det fortjener du helt sikkert.

2. TRENDBAZAAR

Altid et stort udvalg af moderne design og populære boligvarer til bazaar priser! Fri fragt ved køb over 499,- og udsalg på tusindvis af varer.

Alt du behøver indenfor sofaer, opbevaring, belysning, havemøbler, stole, borde og senge hos Trendbazaar.dk.

Se det store udvalg nu, og se om der ikke står dit navn på nogle af de flotte varer. 

Moderne boligindretning i 2019 - Få noget natur og planter ind i dit hjem

For én rigtig moderne ide til at få naturen ind i dit hjem, er nemlig at købe nogle minimalistiske plakater af planter. Dem kan du finde et kæmpe udvalg af hos JUSTSPOTTED.DK, og endda til gode og billige priser.

Det er fuldstændig lige meget om du leder efter indretning til en lille stue eller et stort soveværelse. I 2019 passer naturen ind i alle rum, og bestemt også i køkkenet.

Tips til indretning er der nok af, og det er selvfølgeligt ikke alle du skal lytte til. Husk at lytte til din mave, og find og køb de produkter der passer til dig og din personlighed. Hvis du også er fanget af at bringe naturen ind i hjemmet, og ikke synes at plakater er nok? Men er du samtidigt også den lidt dovne type, der ikke altid er lige god til at holde planterne i live? Så kan du med fordel indrette med tørre planter, præcis ligesom den på billedet ovenfor. Planter som disse kræver minimum arbejde for at holdes i live og pæne.

Tips til pynt

Den nordiske minimalistiske stil har længe banket på, og i 2019 kommer den for alvor igennem døren. Kraftige statement-pieces, men få af dem. Rene og behagelige linjer, og en afslappet atmosfære, er det helt nye mål. Det er vigtigt at minimere antallet af den vanelige overflod af nips-genstande.

Mange af os danskere er ofte lidt for dygtige til at gemme på lidt for mange ting, men hvis du gør 2019 til året hvor du får ryddet ordenligt ud i tingene, så garanterer vi en mere behagelig stemning i dit rum.

Industrielle teksturer overtager i 2019

De sidste par år har det rå, industrielle New Yorker look spredt sig hos mange danskere. Men i 2019 overtager det for alvor. Naturlige og rå træmaterialer, metal og jern, og ikke mindst cement og mursten. Alle disse  naturlige og rå teksturer fylder mere og mere, og spiller alle med i denne naturlige, rene og rustikke atmosfære.

 

Hvad er moderne boligindretning?

Moderne boligindretning er et meget relativt og subjektivt begreb. Kort sagt, så er det helt op til din egen vurdering, hvad der er moderne boligindretning.

Der findes konstant nye trends inden for boligindretning og interiør, og nogle af disse trends er kommet for at blive, mens andre passerer hurtigt.

Vi definerer altid moderne boligindretning efter popularitet, og når noget først er populært – så er der nok noget om det. I 2019 står det fast, at farver som er brunlige, lyserøde og naturlige, virkeligt skærer igennem hos mange af danskerne.

Hvorfor indrette din bolig?

Mange indretter deres bolig fordi det giver en højere livskvalitet og bedre velvære, der hvor det betyder mest – hjemme! Det er ikke alle der trives på jobbet, eller ude i offentligheden, men alle fortjener at trives og nyde at være hjemme i trygge rammer. Derfra, er det selvfølgelig op til dig selv, om du trives bedre i kraftige og hidsige farver, eller om du slapper af med naturlige og diskrete farver. Vores bedste råd er, at matche din boligindretning i 2019! Hvis dit hjem ikke skal virke rodet og usammenhængende, så er det vigtigt at hele rummet arbejder sammen. Men det er også vores erfaring, at du altid skal indbringe et personligt touch for at få det bedste resultat, og den wow-effekt mange ønsker når gæsterne banker på døren.

Moderne boligindretning i 2019 - De nyeste trends hos MegetBedre.dk

Det var vores tips og tricks til moderne boligindretning i 2019. Fandt du noget du kunne bruge? Blev du klogere i dag?

Husk at du også kan finde det bedste indenfor mad og køkken her. Her kan du bl.a. finde en luksus køkkenkniv, de bedste forhandlere af espressomaskiner, noget så specifikt som en designer køkkenrulleholder i træ, eller f.eks. de bedste steder at købe billigt køkkenudstyr online.

Har du nogle tips og tricks til moderne boligindretning?

Smid en kommentar nedenfor, så kan det være at nogle andre læsere kan nyde godt af det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.