LUKSUS KNITWEAR: 17 moderne og bløde striktrøjer fra ARKET

Vi har været hele ARKET.DK rundt, og fundet de bedste og mest moderne striktrøjer du kan få til den moderne kvinde! Populære striktrøjer og knitwear er altid både bløde og flotte. I Danmark er det striktrøje-sæson mange måneder om året for mange kvinder, og disse tidsløse og flotte striktrøjer i flot design, bliver du aldrig træt af. Men hvilken en kan du bedst lide? Se alle de fine kvinde striktrøjer i mange forskellige farver herunder.

1. Cashmere Turtleneck Jumper

Super blød mix af 100% cashmere der både sidder og føles fantastisk. Striktrøjen har et afslappet look, med raglan ærmer og en stor halskrave/turtleneck. Denne flotte og populære striktrøje fås også i sort. Se mere på knappen.

Sidst set til: 1.500 kr

2. High-Neck Wool-Blend Jumper

Flot og stilfuld beige striktrøje i uld. Her får du en moderne striktrøje, der er syet perfekt til den selvsikre kvinde på farten. Perfekt til arbejde og sofaen, og lavet i en lækker og blød uld-mix. Læg specielt mærke til de flotte snit ved hofterne og halsen.

Sidst set til: 890 kr.

3. Alpaca & Cashmere Slipover

Meget moderne slipover i cashmere og alpaca mix. Tidsløst design, der holder til alle årstiderne, og en farve der går til alle outfits. Denne lyse beige er mere populær en nogensinde før, og det samme er disse slipovers som netop kan bruges til en stor variation af looks.

Sidst set til: 750 kr.

4. Alpaca Wool Blend Jumper

Moderne design med et feminint look. Denne søde og flotte striktrøje er lavet i uld, og fås både i denne light pink, men også andre flotte farver. I uld mixen er også det lækre alpaca som er meget fremme i både USA og Skandinavien lige nu. Den skarpe hals giver et flot look blandet af sød og farlig.

Sidst set til: 750 kr.

5. Alpaca Blend Knitted Tunic

Denne populære og eftertragtede lange striktrøje fås både i denne grå melange, men også mange andre moderne farver. En meget billig striktrøje i så tidsløst design, som du kan bruge år efter år efter år. Ekstremt blød og sidder både behageligt og flot. Perfekt til kontoret og i stuen. Du skal lede langt efter en mere eftertragtet striktrøje, så slå til mens den stadig er på lager.

Sidst set til: 750 kr.

6. Crew-Neck Fisherman Jumper

Den moderne striktrøje kommer i flere variationer fra den brune og beige palette. En perfekt striktrøje til den moderne kvinde på farten, der både ønsker af ligne en high-end fashionista og have det lækkert og komfortabelt imens. Lavet i cashmere blend og tidsløst design.

Sidst set til: 1.200 kr.

7. Cashmere Roll-Neck Jumper

Lækker og luksus cashmere striktrøje i grå melange. Denne tidsløse striktrøje skal du ikke tænke længe over. Disse tykke turtlenecks er meget populære lige nu, og bliver revet væk. Striktrøjen er lavet i lækker kvalitet og fungerer perfekt til næsten alle outfits i denne farve.

Sidst set til: 1.200 kr.

8. Alpaca Blend Jumper

Lækker og feminin striktrøje i dejligt alpaca blend. Denne off-white, cremede farve er både stilfuld og behagelig at se på. Den perfekte striktrøje til at sætte fokus på dit stille look, med selvtillid og charme. Den runde hals komplimenterer ansigtet og forlænger halsen. 

Sidst set til: 1.200 kr.

9. Alpaca Blend Argyle Jumper

Et spændende design til den selvsikre kvinde. Farver der både er moderne og 80er venlige. Rustikt mønster der kan løfte ethvert outfit, og lavet i meget bedre materialer – luksus alpaca blend. Perfekt til dig der vil lave et statement med dit tøj.

Sidst set til: 990 kr.

10. Mohair Blend Jumper

En stærk farve der uden tvivl giver selvtillid. Luksus mohair blend, der giver en ekstrem blød og lækker følelse. Moderne og løst design, der både ser godt ud, og føles behageligt til en lang dag på farten. Findes i flere farver.

Sidst set til: 650 kr.

11. Mohair Blend Jumper

Lækker striktrøje i mørk beige. Lavet af luksus mohair blend der føles meget bedre på huden. Flot og moderne design med løst siddende form og behagelig og stor rullekrave. En sikker vinder hos den mode-sikre, moderne kvinde.

Sidst set til: 790 kr.

12. Cropped Roll-Neck Jumper

Lækker og blød striktrøje i alpaca merino stretch. Føles som en drøm, og ligner en million! Virker perfekt til alle outfits, og sidder flot. Behagelig pasform der både er perfekt til en date og en Netflix aften i sengen.

Sidst set til: 650 kr.

13. Wool & Yak Roll-Neck Jumper

Strikket i et lækkert mix af blødt uld og yak fibre, som giver en meget behagelig følelse. Sidder afslappet på kroppen og kommer i flere farver. Vi anbefaler denne mørke beige melange, da disse jordfarver aldrig går af mode, og virker perfekt på alle tidspunkter på året. Luksus striktrøje til en rigtig god pris.

Sidst set til: 650 kr.

14. Alpaca Blend Knitted Tunic

Er du på udkig efter en mere speciel farve, så er denne grønlige lyse Khaki melange perfekt! Stor i størrelsen, der giver det moderne, skandinaviske look, og er lavet i en ekstrem blød og lækker kvalitet fra alpaca blend. Findes i mange farver, men rives også væk fra hylderne. Disse oversized striktrøjer er uden tvivl det nye sort.

Sidst set til: 750 kr.

15. High Collar Wool Blend Jumper

Moderne og sexet rød farve, som uden tvivl giver dig den opmærksomhed du fortjener. Populært syet med en lækker og blød rullekrave. Perfekt til den selvsikre kvinde.

Sidst set til: 790 kr.

16. Mohair Blend Jumper

En af de mest populære striktrøjer fra ARKET. Virker perfekt til alle looks, specielt i denne lækre, mørke beige / brune farve. Smukt syet og designet, i den lækre og bløde mohair blend. Alle pengene værd!

Sidst set til: 650 kr.

17. Alpaca Blend Knitted Tunic

Endnu en af de mest populære striktrøjer fra striktrøje-heaven ARKET. Moderne og tidsløs farve, samt blød og lækker kvalitet. Lavet af alpaca blend, der med sin bløde følelse og runde krave, kan løfte ethvert outfit fra kedeligt til moderne. Perfekt til arbejde og hygge. Findes i mange farver, så der er helt sikkert også en for dig.

Sidst set til: 750 kr.

Fandt du noget du kunne lide? ARKET tilbyder en bred variation af det nyeste og mest populære tøj til både kvinde, mænd og børn. Tidsløse designs og mode rigtige looks. Lækker kvalitet til den moderne og selvsikre shopper. Det er ikke underligt, at du ser en ARKET pose lige meget hvor du er efterhånden!

En tanke om “LUKSUS KNITWEAR: 17 moderne og bløde striktrøjer fra ARKET

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.