Retro logo hoodies, sweatshirts & trøjer til kvinder

Retro trøjer har fået et kæmpe comeback i dansk og international mode! Vi har samlet de fedeste hoodies og sweatshirt med crewneck til dig selv, eller perfekt som gaveide til en du holder af.

Populære tøjmærker som Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Moss Copenhagen, Polo Ralph Lauren, Diesel, FILA, Levi’s og Nike, er bare nogle af dem du finder her på vores liste. Mon ikke der er en du kan bruge?

Tommy Jeans logo sweatshirt - Lysegrå

En klassisk retro sweatshirt med crewneck fra Tommy Jeans i lysegrå. Lækker kvalitet og populært “college” design. De klassiske Tommy Hilfiger farver navy og rød, og en komfortabelt fit. Perfekt til den studerende, og til en meget fair pris.

Sidst set til: 399,50 kr

DIESEL crewneck sweatshirt - Bourdeaux

Flot logo sweatshirt fra Diesel, i en behagelig og moderne bourdeaux farve. Klassisk design til den selvsikre pige.

Sidst set til: 499,50 kr.

Nike NSW crew - Rød og hvid

Denne retro trøje fra Nike kommer med et meget retro fit. Kort og bred, ligesom de gode gamle 90’er dage. En nem måde at vise selvsikkerhed, og perfekt til hende der hviler i sig selv. Denne crewneck trøje kommer i nogle kraftige farver, der lyser op uden at overdøve dit flotte hår og makeup.

Sidst set til: 399 kr.

LEE sweatshirt - Gul, rød og hvid

Hvis du leder efter en retro crewneck trøje, så er denne model fra LEE uden tvivl i den kategori. Retro med STORT R! Skarpe farver, og baggy design, der er ekstremt populært og moderne igen. Kan du se dig selv i denne trøje?

Sidst set til: 599 kr.

Levi's logo hoodie - Grå

Klassisk og stilren hoodie fra Levi’s i Amerikaner-grå. Enkelt design og lækker, tyk kvalitet. Altid et sikkert valg.

Sidst set til: 549 kr.

Tommy Jeans signature sweatshirt - Lilla

En meget retro crewneck trøje fra Tommy Jeans i lilla. Fede farver og feminint cut. Kommer i kraftige farver, uden at være for hidsige i design, og kan både fungere som afslappet trøje, eller peppe et outfit meget op. Det er helt op til dig.

Sidst set til: 399,50 kr.

Levi's logo hoodie - Lyserød

Klassisk og feminin hoodie fra Levi’s, med stort blåt logo på brystet. Denne lyserøde hættetrøje er uden tvivl en moderne udgave af en klassisk hoodie, og perfekt til at give lidt kant til dit afslappede look.

Sidst set til: 549 kr.

Calvin Klein Jeans logo hoodie - Sort

Moderne og stilrent design i denne logo hoodie fra Calvin Klein Jeans. Er du ikke så meget til de tunge og kraftige farver, så vil du aldrig gå galt i byen med denne sorte hættetrøje, der passer til ethvert outfit. Kan bruges meget oftere end du tror. Calvin Klein har for nyligt fået sin anden ungdom, og har overtaget modemarkedet endnu en gang.

Sidst set til: 800 kr.

Polo Ralph Lauren logo hoodie - Lyseblå

Flot og lækker Polo Ralph Lauren hættetrøje i lyseblå, med det klassiske store Polo logo midt på brystet i navy. Tyk kvalitet, samt en behagelig farve.

Sidst set til: 899 kr.

Moss Copenhagen logo hættetrøje - Navy/Gul

Den moderne Moss Copenhagen MSCH logo hoodie kommer her i en navy og gul udgave. Ekstremt moderne model som du ser mange gå med, både unge og gamle. Moss Copenhagen har formået at tage den danske modescene med storm, specielt på grund af deres konkurrencedygtige priser og elegante designs hele vejen igennem.

Sidst set til: 420 kr.

FILA classic logo hoodie - Grå

FILA var enormt populært i 00’erne, og er for nyligt blevet genoplivet fra de døde! De klassiske FILA sko og hættetrøjer er skudt frem igen, og svære at undgå når du f.eks. går en tur ned af Strøgets butikker i København.

Klassisk logo på en klassisk grå hættetrøje. Det er altid et sikkert og brugbart valg.

Sidst set til: 600 kr.

LALA BERLIN Quinn hættetrøje - Gul

En fed oversized designer hoodie fra Lala Berlin i en kraftig gul farve. 100% blød bomuld og et moderne design man kan kende på afstand. Rendyrket luksus i denne model.

Sidst set til: 1.399 kr.

Tommy Jeans Collegiate sweatshirt - Grå

En meget klassisk college-trøje uden hætte i grå fra Tommy Jeans. Stilrent design, og en klassisk crewneck der går igen og igen. Aldrig et dårligt valg med denne retro trøje.

Sidst set til: 799 kr.

Isabel Marant Étoile hættetrøje - Lyserød

Klassisk farvekombination i en high-end hættetrøje fra Isabel Marant Étoile. Så er vi oppe i en prisklasse, hvor det ikke er alle der kan være med. Luksus mærke, men selvfølgelig også luksus kvalitet. Blød og lækker, og ikke mindst moderigtig.

Sidst set til: 2.099 kr.

Diesel kort hoodie - Hvid

Moderigtig og ekstra kort hættetrøje fra Diesel med klassisk logo i hvid. Perfekt til at vise lidt mave frem i rigtig retro stil.

Sidst set til: 959,20 kr.

Nike JUST DO IT crewneck - Grå

Enkel og klassisk crewneck trøje i grå fra Nike. Meget ikonisk med deres “Just Do It” slogan i ægte 90’er design. En must-have trøje til alle kvinder, med et sporty touch.

Sidst set til: 239,50 kr.

Helmut Lang Exclamation hættetrøje - Grå

Luksus mærkevarer og luksus kvalitet i denne Helmut Lang Exclamation hoodie i grå. Ikke et dårligt valg, hvis du kan være med i denne prisklasse for en hættetrøje. Læg specielt mærke til den specielle grå nuance i trøjen.

Sidst set til: 2.399 kr.

Tommy Jeans retro hoodie - Rød

Fedt retro design med Tommy Jeans logo på brystet. En klassisk rød farve med en rigtig 90’er college-vibe. Hvis du kan bære en varm rød farve, så er denne et rigtig godt bud på din shoppingliste.

Sidst set til: 800 kr.

Levi Strauss cinched colorblock hoodie - Sort

Et fedt og populært colorblock design fra Levi’s i denne sorte, cinched hoodie. Stilrene og selvsikre farver, der altid har fungeret godt sammen. Den korte bund på denne trøje er specielt et populært valg hos teenagers i dag.

Sidst set til: 650 kr.

Det var vores liste af de fedeste, bedste hættetrøjer og crewnecks fra vores yndlingsmærker her på Megetbedre.dk. Du har måske set nogle af dem før, da de er ekstremt populære for tiden blandt mange forskellige aldersgrupper.

Vi har ledt efter de flotteste retro designs, så du kan sammenligne modellerne. Vi håber selvfølgelig at du fandt en du kunne bruge, lige meget om det er en trøje til dig selv eller en trøje til en speciel veninde. Mode, design og tøj til kvinder og mænd, er altid noget vi går op i, så hvis du stadig er i shopping humør, skal du ikke holde dig tilbage fra at se de 17 populære striktrøjer fra ARKET, eller de 5 bedste steder at sneakershoppe – både for mænd og kvinder.

Er du på gavejagt, så har vi også gaveideer til alle i alle prisklasser. Vi finder dem, så du ikke behøver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.