GAVEIDE: Flot designer køkkenrulleholder i træ

Her får du gaveideen der er perfekt til alle med et stilfuldt køkken! By Wirth er designeren bag denne flotte køkkenrulleholder i træ. Den kommer i tre forskellige udgraver og farver – Eg, Smoked og Sort Eg.

Den populære blanding af træ og læder, er det helt nye indenfor køkkenindustrien, og disse Hands On køkkenrulleholdere i træ og læder, er uden tvivl et must til et flot og åbent køkken. 

Eg

Pris: 349,-

Er du mest til lyse og luftige farver i dit køkken, så er køkkenrulleholderen i Eg den rigtige for dig! Den er både flot i køkkenet og på spisebordet.

Smoked

Pris: 349,-

Er du mere til denne lækre,  brune sag, der virkeligt træder igennem? I denne køkkenrulleholder, finder du virkeligt et statement-piece til dit køkken. Her arbejder det mørke, smokey træ rigtig flot sammen med det brune læder. Den perfekte gave til mandekøkkenet!

Sort Eg

Pris: 349,-

Her får du den moderne og nordiske stil i fuld flor. Er du til klassisk og enkelt design i dit hjem, så går du aldrig galt i byen med denne flotte køkkenrulleholder i sort eg med sort læder rem.

Hvilken farve kan du bedst lide? Kender du til andre køkkenrulleholdere i træ og læder? Følg med her på MegetBedre.dk og find også de bedste online forhandlere til at shoppe billigt køkkenudstyr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.