Foam rollers: Gør din krop glad igen

Hvad er en foam roller og hvorfor skal du bruge den?

I dag er det så godt som alle mennesker, der kan have stor glæde og gavn af en foam roller. Sådan var det ikke i gamle dage, for her var det kun elitesportsudøvere, der havde fået øjnene op for dette fænomen. En foam roller kan hjælpe dig med at løsne dine stive muskler op, og det er uanset, om der er tale om musklerne i dine for- eller baglår, i lænden, ryggen, lægmusklerne eller armene. Det er kun fantasien, der sætter grænserne for, hvor og hvor ofte man kan bruge en foam roller. En foam roller kan være den forskel, man er på udkig efter, når man træner meget, og samtidig har brug for at løsne op i musklerne. En foam roller kan også anvendes, hvis man er vild med at få dybdegående massage, og med en sådan en i huset vil man kunne gøre det hele selv. Så bliver det ikke meget nemmere.

Hvordan ser en foam roller ud?

En foam roller er cylinderformet, og den anvendes på den måde, at man ruller den pågældende muskelgruppe hen over foam rolleren, mens man samtidig holder et vist tryk. På denne måde kan foam rolleren bidrage til et tryk, der gør, at man får en form for dybdegående massage. Det betyder, at foam rolleren er i stand til at bidrage til, at muskler bliver blødgjorte, og det betyder i sidste ende, at ømhed undgås, og at restitutionstiden formindskes. Det handler om at slappe fuldstændigt af, mens man anvender den, for kun på denne måde får man de bedste resultater.

En foam roller gavner dine muskler

En foam roller gavner musklerne, og da den er i stand til at løsne op, betyder det også, at man ikke skal bruge så lang tid på at komme sig oven på sin træning, når man benytter sig af den. Det er naturligvis meget fordelagtigt, hvis man træner ofte, og en foam roller kan gøre en stor forskel, uanset hvilken form for sport eller motion, man dyrker, og uanset hvor ofte man gør det. Med en foam roller i hjemmet, behøver man aldrig mere lide under ømme muskler eller lang restitutionstid, og det er der mange fordele ved.

Hvad sker der, når man anvender en foam roller?

Når man anvender en foam roller, afgiver det også en vis form for smerte. Denne smerte fremkommer, for at komme til bunds i musklen, så den kan blive løsnet op. Det er den helt samme smerte, der er at finde i forbindelse med bindevævssmerte, og det er ikke en smerte, man bør frygte. Den hjælper nemlig til, at den enkelte muskel bliver både elastisk og funktionel igen. Med andre ord sikrer den, at man undgår ømhed, og at man snart vil være i stand til at træne igen. Denne lille cylinderformede ting er meget funktionel, og den kan tilmed være med til at udrette mirakler. Man behøver aldrig mere få massage eller gå til fysioterapeut efter sin træning, når blot man har sådan en i sit hjem. Det har aldrig været nemmere.

1. CASALL PRF Tube Roll Hard

Sidst set til: 499 kr.

2. NIKE Recovery Foam Roller 13" - Sort

Sidst set til: 449 kr.

3. CASALL Tube Roll Natural Cork

Sidst set til: 379 kr.

4. CASALL PRF Intense Tube Roll - Sort

Sidst set til: 349 kr.

5. NIKE Recovery Foam Roller 20" - Lyserød

Sidst set til: 399 kr.

6. CASALL Foam Roller 91 cm- Sort

Sidst set til: 549 kr.

7. CASALL Foam Roll Small - Lilla

Sidst set til: 299 kr.

8. NIKE Recovery Roller Bar - Sort

Sidst set til: 329 kr.

Der findes efterhånden utroligt mange foamrollers på markedet, men det er ikke alle modeller der kommer i samme kvalitet! Der er flere grunde til at mærker som Nike og Casall er så populære, og det er en blanding af god kvalitet og gode priser.

Fandt du en foam roller som du kunne bruge til dine ømme muskler?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.