En perle på Vesterbro – Stempel Bar & Kitchen

Stempel Bar & Kitchen er kommet for at blive

Vesterbro byder på nogle af Københavns mest ekstraordinære mad og gourmet oplevelser! Lige fra Kødbyen til Istedgade og Vesterbrogade, så finder du både nogle af de højeste-ratede og skjulte perler indenfor Italiensk og Asiatisk mad. Har du svært ved at vælge et verdenshjørne, så har vi fundet det perfekte sted til dig.

Stempel Bar & Kitchen

Lækker kaffe og dejlig atmosfære

Lokation: Enghave Plads 2, 1670 København V

Hjemmeside: www.stempelcph.dk

På hjørnet af Enghave Plads på Vesterbro finder du en spændende atmosfære. I rodet af Metrobyggeriet, larmen fra de store motorcykler og lugten af lækker mad, har Stempel Bar & Kitchen siden 2014 etableret sig som en restaurant, café og kaffebar i én.

Den mest fremtrædende og imødekommende overraskelse, er Stempels alsidighed. Menukortet afspejler dette mest, og byder ikke kun på flere forskellige burgers, men pastaretter, seafood, mexikansk osv.

Selv på drinksmenuen finder du både lækker vin, forskellige og spændende cocktails, et bredt valg at øl på flaske og fad(mange importerede øl) og kvalitetskaffe.

Stempel Bar & Kitchen er, grundet sit store gulvareal, et fantastisk sted for selskaber og arrangementer af alle størrelser. Flere års erfaring med julefrokost, konfirmationsfest, barnedåb og firmafest. Populariteten er heller ikke overraskende, efter første syn på det spændende interiør, der er sammensat af Stempel ejer Jesper Schneider.

Udforsk selv menuen, og få en bid af Stempels atmosfære på deres Facebook og Instagram.

Hvilke restauranter og cafeer kan du anbefale på Vesterbro?

En tanke om “En perle på Vesterbro – Stempel Bar & Kitchen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.