Ekstern harddisk: Her er de bedste

Det er ikke nemt at finde en ekstern harddisk i god kvalitet, og til en fair pris! Men det er vigtigt at have den lagringsplads som du har brug for, så du kan føle dig sikker i forhold til sikring af dine data.

Måske har du bare brug for ekstra plads til at gemme dine vigtige billeder og dokumenter, fordi din computers lager er fyldt op, men eksterne harddiske bliver faktisk mest brugt til at lave backup af vigtig data. Chancen for at din computer står af er desværre stor, så det er vigtigt at være ude i god tid – inden det er for sent!

Find din nye eksterne harddisk på vores liste nedenfor.

Intenso Wifi-harddisk - 1 TB

En smart ekstern harddisk med SD-kortlæser og 1 TB plads. Du kan overføre dine data trådløst via Wifi, hvis du bare kobler din smartphone, tablet eller computer til. Denne stilrene og flotte harddisk fra Intenso kan desuden også streame film, og er udrustet med USB 3.0.

Sidst set til: 1.019 kr.

ADATA vandtæt ekstern harddisk - 1 TB, USB 3.1

Vandtæt harddisk fra ADATA! Udover en rigtig billig pris på denne harddisk, så er den også perfekt til dig der er på farten, eller måske er lidt klumset. Væske ødelægger mange computere, og harddiske, der dermed kan slette dine data, men denne vandtætte model med USB 3.1 kan være løsningen, indtil vi får vandtætte computere også.

Sidst set til: 559 kr.

Western Digital ekstern harddisk - 4 TB

En ekstremt billig ekstern harddisk på hele 4 TB fra Western Digital. Perfekt hvis den skal bruges derhjemme som backup og ekstra plads til f.eks. din stationære computer.

Stilrent design i hvid, og er designet til at være modstandsdygtig overfor fald og stød. Denne eskterne harddisk kommer også med andre fordele som WD Discovery software, mulighed for backup af dine filer automatisk og du kan også indtaste en “return-if-found” besked. Alt dette er dækket ind og forklaret i installationsmanualen. 

Sidst set til: 1.099 kr.

Intenso extern harddisk - 1 TB, USB 2.0

Gør det nemt at lagre data som film, billeder og dokumenter med hele 1 TB lagringsplads. Så skulle der gerne være plads til det hele. Hvis du har et større behov end 1 TB, så læs videre og find en større ekstern harddisk længere nede på f.eks. 2 Terabyte (1 TB = 1.000 GB).

Sidst set til: 629 kr.

Intenso extern harddisk - 500 GB, USB 2.0

Samme mærke som ovenfor, men denne gang med 500 GB lagringsplads. Der er ingen grund til at betale for alt for mange Gigabytes, men hvis du er i tvivl om det er nok, så bør du altid købe mest muligt plads.

Sidst set til: 509 kr.

Intenso extern harddisk - 1 TB, USB 3.0

Denne eksterne harddisk kommer også fra Intenso, og indeholder 1 TB lagringsplads, men denne gang med USB 3.0. Det betyder sådan set bare at den er hurtigere når du skal overføre data. Det kan ses som en luksus, men hvorfor ikke spare tid, npr du alligevel sidder og nørkler med din dyrebare data.

Sidst set til: 629 kr.

Intenso extern harddisk - 1 TB, USB 3.0

Samme model som lige ovenover, men hvis du er mere æstetisk anlagt, kan denne hvide udgave måske være et bedre valg for dig. 1 TB og USB 3.0 – Alt i alt et rigtig fint bud på en god ekstern harddisk.

Sidst set til: 629 kr.

Intenso extern harddisk - 2 TB, USB 3.0

Nu er vi oppe på 2 TB, og stadig med USB 3.0. Samme gode kvalitet, men meget større lagringsplads. Du har måske allerede lagt mærke til det, men jo mere plads du vælger at købe, jo billigere bliver prisen per GB.

Megetbedre.dk redaktionen kan klart anbefale denne model fra Intenso.

Sidst set til: 939 kr.

Intenso extern harddisk - 3 TB, USB 3.0

Samme mærke, samme høje kvalitet, men denne gang med hele 3 TB. Det betyder 3.000 Gigabytes, og rigeligt med plads til alle dine data. Dette er et rigtig godt køb, hvis du har behov for ekstra meget plads – og ikke vil løbe tør. Det kan være smart at se fremad, så du ikke ender med at have flere separate harddiske liggende.

Sidst set til: 1.099 kr.

Verbatim Store 'N' Go USB 3,0 ekstern harddisk - 500 GB

God kvalitet, men en endnu bedre pris. Det er svært at finde en 500 GB harddisk med USB 3.0 til samme lave pris. Hvis 500 GB lagringsplads dækker dit behov, så kan denne model fra Verbatim klart anbefales!

Sidst set til: 429 kr.

Transcend ekstern harddisk - 1 TB, USB 3.0

Denne eksterne harddisk fra Transcend er på 1 TB og med USB 3.0. Den er lidt bedre beskyttet, og perfekt til dig der er på farten, eller måske har en tendens til at tabe vigtige ting.

Sidst set til: 699 kr.

Verbatim ekstern harddisk - 1 TB, USB 3.0

Her får du 1 TB laggringsplads og USB 3.0, så du hurtigt kan overføre dine film, billeder og dokumenter. Du får selvfølgelig også 2 års garanti, så du kan føle dig endnu mere sikker. Denne sorte model fra Verbatim kommer i et mere stilrent design, og vejer kun 158 g.

Sidst set til: 739 kr.

Transcend ekstern harddisk - 2 TB, USB 3.0

Kompakt og chok-resistent ekstern harddisk i lilla, fra Transcend. Denne gang med 2 TB plads, og USB 3.0.

Perfekt harddiske til dig der er på farten, og ønsker ekstra, fysisk sikkerhed for dine dokumenter og data.

Sidst set til: 1.099 kr.

Transcend ekstern harddisk - 1 TB, USB 3.0

Ønsker du samme lilla design fra Transcend, men med 1 TB i stedet for 2 TB? Så kan du købe den billigere lige her.

Sidst set til: 699 kr.

Intenso Memory Case - 4 TB, USB 3.0

Så er vi oppe og lege med de store drenge! Hele 4 TB langringsplads, og med USB 3.0. Denne eksterne harddisk er perfekt til dig der har brug for så meget plads, og ikke vil løbe tør! En sikker, hurtig og stilren HD der garanterer en ordenlig backup af dine data.

Sidst set til: 1.409 kr.

Intenso Ekstern SSD

Har du brug for mindre plads, men prioriterer din tid meget højt? Så er disse eksterne SSD fra Intenso et kig værd! De kommer med USB 3.0, og du kan vælge mellem 128 GB, 256 GB og 512 GB.

Men det bedste ved sådan en ekstern SSD er hurtigheden! SSD er meget hurtigere end de traditionelle eksterne harddiske, og det går derfor meget hurtigere med at overføre filer. Spar tid med disse.

Sidst set til: 709 – 1.799 kr.

Mangler der nogle på listen? Eller fandt du en du kan bruge?

Husk at du også kan finde flere gaveideer både til mænd og kvinder her på siden.

Vi understreger lige endnu en gang hvor vigtigt det er at have lavet en backup af dine filer. Du vil uden tvivl fortryde at have udskudt det, når computeren eller computerens egen harddisk brænder sammen. Det kan blive rigtig dyrt at få hevet data ud fra en ødelagt harddisk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.