De 5 bedste kogebøger: Gastronomi & Opskrifter

En god kogebog kan både løfte udsmykningen i dit køkken, lære dig at lave mad du aldrig havde drømt om, og give dig glæde i hverdagen. Vi kender det alle sammen – Der går lidt for meget rutine i madlavningen, og du ved ikke rigtig hvor du skal strte med inspirationen til nye opskrifter og madoplevelser.

Sådan har vi det alle sammen en gang i mellem, hvilket også er hvorfor markedet for gode gastronomibøger er stigende. For mad er jo ikke bare mad! Nogle ville jo gå så langt at sige at mad er den vigtigste og største del af vores liv. Livet er for kort til pasta og tun, eller frysepizzaer, hver eneste dag.

Her får du 5 af de mest populære kogebøger der lige nu findes på det danske marked, og de er ikke bare populære fordi de er flotte at have på hylden, men fordi den rigtige kogebøg faktisk kan ændre dit syn på mad markant, og samtidig give dig ny inspiration til hverdagsmaden og et hjemligt selskab der skal imponeres.

Skal du eller en ven have en mere til samlingen?

1. "Italiens hemmelige vine" af Steen Asmussen

Italiens hemmelige vine er lidt af en joker, hvis vi kun snakker mad- og kogebøger. Men hvad er en god opskrift med det forkerte glas vin? Ikke helt det samme vel?

Italiens hemmelige vine er både ideel til dig der gerne vil være vin-connoisseur, men også til dig der allerede er det. Du kan helt sikkert lære en ting eller 20 i denne klassiker fra Steen Asmussen, og så er den bare lækker at have stående som udsmykning – også hvis du vil blære dig lidt indirekte. Find den hos forhandleren på knappen nedenfor.

Sidst set til: 239,-

2. "Middelhavets køkken" fra Le Creuset

Området omkring Middelhavet er kun velkendt hos nogle af danskerne, mens det for mange af os andre er et lidt urørt køkken. I denne billige kogebog fra Le Creuset finder du nemme opskrifter med lidt etnisk charme og smag. Derudover er den både flot og findes lige nu til en meget billig pris, samt at den egner sig til nybegyndere i køkkenet som de fleste studerende, eller veløvede hjemmekokke der er klar til lidt ny smag i livet og nye dufte i hjemmet.

Sidst set til: 70,-

3. "KETO - Optimer din fedtforbrænding og gå ned i vægt" af Jane Faerber

KETO, KETO, KETO!!! Hvis du ikke har hørt om Keto kuren/livsstilen endnu, så kan det være at du bor under en sten. Den voldsomt populære KETO diæt har virkeligt taget Danmark og resten af vesten med storm. I denne bog af Jane Faerber lærer du nye og lækre opskrifter, der hjælper dig med din fedtforbrænding og dermed med at smide nogle af de overflødige kilo på kroppen.

Klik på knappen nedenfor for at læse mere om denne KETO kogebog hos forhandleren.

Sidst set til: 199,-

4. "Velsmurt hjerne" af Martin Kreutzer & Simon Weisdorf

Velsmurt hjerne er en bog flere siger bør være en del af folkeskoleuddannelsen – Den prøver bl.a. at bekæmpe livsstilssygdomme med 68 antiinflammatoriske og nemme retter til hverdagen. “Spis dig fri for stress og få ny energi og glæde” lyder det fra omslaget af denne kogebog fra Martin Kreutzer & Simon Weisdorf, og så behøver du vidst ikke vide mere…

Find den hos forhandleren, og læs mere om denne populære kogebog, på knappen herunder.

Sidst set til: 189,-

5. "Fri - Vegansk mad fra Café Mikuna"

Til sidst skal vi selvfølgelig have en af de mest populære veganske kogebøger med, til alle de moderne danskere der læser med! Vegansk livsstil er uden tvivl kommet for at blive, og den stigende popularitet kan kun bekræfte de positive reaktioner der ofte lyder på blandt andet mere energi og bedre helbred.

Det bliver nemmere og nemmere af spise vegansk, så hvis du er en die-hard veganer, eller bare ønsker at spise mindre kød i hverdagen, og se om der er noget om snakken, så kan vi alle dage anbefale Fri – Vegansk mad fra Café Mikuna.

Find den hos forhandler herunder.

Sidst set til: 199,-

Det var vores 5 bedste bud på ny inspiration til madlavningen derhjemme. Fandt du noget du kunne bruge til dig selv eller som gave, så er det bare med at slå til, og hvis du føler at vi helt sikkert missede en kogebog i vores lineup, så kan du jo som altid kontakte os, eller skrive en kommentar herunder.

2 tanker om “De 5 bedste kogebøger: Gastronomi & Opskrifter

  1. Fedt! Skal selvf. have den om ketokuren til min kæreste 😀

    Tak for tippet,
    Marianne

    1. Kære Marianne – Det er vi glade for at høre! 🙂 Håber din kæreste bliver glad for den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.