Billige kaffekapsler med stor smag

Vi forstår hvor vigtige kaffekapslerne er for dig, for de er også vigtige for os! Det er efterhånden en nødvendighed, og alle fortjener en god kop kaffe om morgenen. Men hvorfor betale for meget? Vi har fundet en masse kaffekapsler med meget bedre smag. På denne måde behøver du ikke lede. Vi lover at kaffen smager lidt bedre, når du har fået den billigere end alle andre.

LUNGO

4/5

Pris per styk 2,63,-

MULTI

3/5

Pris per styk 2,63,-

RISTRETTO

4.4/5

Pris per styk 2,63,-

MULTI

4.2/5

Pris per styk 2,63,-

MULTI

4/5

Pris per styk 2,63,-

ITALICO - En del af kaffens historie

Angelo Moriondo fra Torino og Luigi Bezzera fra Milano anses som ophavsmænd til moderne espressomaskiner og på den måde også til Italicos kaffemaskiner, som kan købes HER.

I 1884 registrerede Moriondo det første patent på en kaffemaskine.

17 år senere foretog Bezzera et antal tekniske forbedringer. Senere købte den lille virksomhed ”La Pavoni” patentet og begyndte at serieproducere maskiner på sit lille værksted på Via Parini i Milano.

Kulturen med at drikke sin espresso på yndlingsbaren blev udviklet i takt med Italiens urbanisering.

Vi kan derfor takke Milano for moderne kaffebarer med baristas, og takket være kaffekapselmaskiner som ITALICO kan man nu også nyde en god espresso hjemme.

Den ægte smag af Italien

En kæmpe del af den italienske livsstil er espressoen eller caffè, som man kort og godt kalder den, og det er ikke noget italienerne tager let på. Italicos billige kaffekapsler er produceret af et af Italiens fornemste kafferisterier, med storartet kaffeekspertise, bryggetekniske innovationer og enorm kærlighed til kaffe. En espresso fra Italico garanterer dig derfor den ægte smag af Italien.

ESPRESSO

4.2/5

Pris per styk 2,91,-

LUNGO

4.7/5

Pris per styk 3,05,-

MULTI

3.5/5

Pris per styk 3,05,-

LUNGO

4.4/5

Pris per styk 3,06,-

LUNGO

4/5

Pris per styk 3,06,-

LUNGO

4.5/5

Pris per styk 3,40,-

ESPRESSO

5/5

Pris per styk 3,40,-

ESPRESSO

5/5

Pris per styk 3,40,-

ESPRESSO

4.5/5

Pris per styk 3,40,-

LUNGO

4.4/5

Pris per styk 3,50,-

ESPRESSO

3.9/5

Pris per styk 3,50,-

ESPRESSO

3.6/5

Pris per styk 3,50,-

MULTI

4.7/5

Pris per styk 4,13,-

MULTI

5/5

Pris per styk 4,12,-

0
Personer har sparet penge på deres kaffe her

Hvad er en kaffekapsel?

Disse kaffekapsler er blevet en stor del af danskernes hverdag. Flere og flere familier har en espressomaskine stående i køkkenet, der bruger disse kaffekapsler. Det er en kunst at lave “rigtig” espresso og kaffe fra bunden, så disse brugervenlige maskiner leverer dagligt millioner af friske og perfekte kopper kaffe.

Husk at sætte dig ind i de forskellige kaffekapsler, så du ikke købe de forkerte til dig og dit behov. Længere nede kan du læse om forskellige former for kaffekapsler, og hvorfor du skal vælge det ene eller det andet.

BONUS: Husk rengøringskapsler

Hvis du ofte bruger din kaffemaskine og disse kaffekapsler ovenfor, så kan du med fordel også bruge disse nye rengøringskapsler til kun 99 kr.

Hvorfor bruge billige kaffekapsler?

De fleste kaffekapsler kommer i mange forskellige priser. Det er ligegyldigt hvilket mærke eller hvilken bønne der bruges. Du vil altid finde forskellige priser, selv på de samme kapsler. Det giver selvfølgelig ofte mening at købe et større antal af gangen, ligesom med så meget andet. Vi har ledt nettet igennem, og giver dig her de billigste kaffekapsler vi kan finde til dig. Listen opdateres også løbende, så du altid kan spare flest penge på dine kaffekapsler. Der er ingen grund til at betale for meget.

Find din nye espressomaskine

Vi har også lavet en test over de bedste og billigste webshops, når du skal finde en ny espressomaskine i høj kvalitet. Vi har fundet de bedste forhandlere, så du ved at du får de bedste priser, og vi anbefaler bl.a. også disse online butikker på grund af deres fænomenale kundeservice. Find din espressomaskine med det samme og få den bragt til dig helt gratis.

Hvad er RISTRETTO?

Ristretto brygges ved at man stamper bønnerne hårdere før brygningen, således der løber mindre vand igennem. Derved bliver smagen mere koncentreret. Nogle bruger huskereglen “Ristretto = Restrict”, hvilket betyder mindre gennemgang af vand.

Hvad er ESPRESSO?

Kaffe brygget under tryk på en espressomaskine. Espresso er fundamentet for vores moderne kaffekultur, og spiller hovedrollen i kendte kaffedrikke som Cafe Latte, Latte Macchiato, Cappuccino og kan selvfølgelig nydes som rent Espresso shot – single eller dobbelt. 

Hvad er LUNGO?

Lungo er italiensk for “lang” – denne brygges helt modsat af ristretto, her forlænger man gennemløbstiden til op til et minut, så der løber mere vand gennem bønnerne. Lungo er en knapt så stærk som espresso, men indeholder mere bitterhed.

Hvad betyder MULTI?

Når vi hos MegetBedre.dk bruger betegnelsen Multi ud for de billige kaffekapsler du ser ovenfor, så er det fordi at kapslerne kan bruges til flere forskellige størrelser.

Mange kapselmaskine kan lave kaffe i flere størrelser, så de er selvfølgelig egnet til at kunne bruge forskellige kaffekapsler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.