Billig kølefryseskab i stål: Køb dem her

Billig kølefryseskab i stål: køb dem her - MegetBedre.dk

Leder du efter et nyt og billigt kølefryseskab i stål? Så er du kommet til det helt rigtige sted!

Kølefryseskabe i stål er i dag blevet til et ikon, og stål looket giver altid sjæl til køkken. Et kølefryseskab i stål er både flot, nemt at rengøre og meget effektivt.

Men er de ikke dyre, spørger du måske? Vi må desværre indrømme, at det ikke har været nemt at finde disse billige kølefryseskabe i stål, men som altid, har MegetBedre.dk redaktionen selvfølgelig fundet nogle af de billigste kølefryseskabe på markedet. Hos disse forhandlere betaler det sig virkeligt at bestille over nettet, modsat at skulle hente det fysisk i butik.

Se vores udvalgte kølefryseskabe i stål til rigtig gode og billige priser. Mon ikke der er et for dig? Hvis de følgende kølefryseskabe ikke passer dig og dit behov, så husk at de forhandlere vi henviser til, har et meget større udvalg på deres hjemmesider.

1. CANDY CCS5172X, Fritstående kølefryseskab

Dette Candy kølefryseskab har en overflade i rustfrit stål og kommer fra forhandleren Whiteaway.

Køleafdelingen er på 200 liter, hvilket gør det velegnet i den mindre husholdning på 1-2 personer. Fryseafdelingen har plads til 62 liter, og med energiklasse A+ får du her et kølefryseskab i stål, som ligger i den pæne ende af energiskalaen.

Den har også en elektronisk temperaturstyring, der sørger for en meget bedre og nøjagtig temperatur. En moderne LED-belysning giver dig overblik og hjælper dig med at finde det, du lige står og leder efter.

Denne model er muligvis den billigste på markedet, og du får samtidigt mest for pengene med dette flotte kølefryseskab.

Sidst set til: 3.049 kr

2. ELECTROLUX EN3201MOX, Fritstående kølefryseskab

Et flot og strømbesparende kølefryseskab med flaskehylde. Dette kølefryseskab kommer fra Electrolux og leveres med en overflade i rustfrit stål hos Skousen.

Skabets køleafdeling rummer 198 liter, og fryseafdelingen har plads til 111 liter. Kølefryseskabet har energiklasse A++, og ligger derfor i den bedre ende af energiskalaen. Det betyder, at du både sender miljøet en venlig tanke og sparer din tegnebog for unødvendige udgifter til strøm.

Skabet er særligt velegnet til åbne køkkenløsninger, og har et enormt lavt lydniveau på kun 40 dB. Den strømbesparende LED-belysning hjælper dig med at finde rundt i dine madvarer.

Mærket Electrolux er kendt for sin høje kvalitet, og vi anbefaler varmt denne model i rustfrit stål.

Sidst set til: 3.652 kr.

3. WHIRLPOOL BSNF 8121 OX, Fritstående kølefryseskab

Dette moderne og flotte kølefryseskab fra Lavpriskøkken, leveres med en overflade i rustfrit stål og kommer fra producenten Whirlpool.

Med plads til 222 liter i køleafdelingen, passer skabet fint ind i den gennemsnitlige husholdning på 3-4 personer. I fryseren er der plads til 97 liter. Kølefryseskabet er mærket med energiklasse A+.

Med den automatiske afrimningsfunktion, afrimer kølefryseskabet sig selv med mellemrum, så du slipper for det kedelige arbejde. Skabets køleafdeling har ventileret køling, som giver en jævn temperatur på alle hylder.

Denne moderne model har både plads til alt hvad du har brug for, og ser også rigtig flot ud i et minimalistisk, nordisk køkken med flair og sans for rene kanter og linjer. Nemt at rengøre, og behagelig at bruge hver eneste dag.

Sidst set til: 3.349 kr.

Hvorfor et kølefryseskab i stål?

Et flot kølefryseskab i stål er ofte det rigtige valg for flere og flere familier. Det er den perfekte kombination af et køleskab og en fryser i en flot pakke. Specielt hvis du vælger at købe et i stål, metal, rustfrit stål eller stål look. Stål har for nyligt lavet et kæmpe comeback i de nordiske køkkener, og bidrager hos mange danskere til den moderne amerikanske, New Yorker-stil.

Disse kølefryseskabe er det perfekte kompromis mellem plads indeni, og hvor meget de fylder. På denne måde får du mest muligt, på mindst muligt plads.

Hvis du leder efter et kølefryseskab med vanddispenser, i rigtig amerikaner-stil, så har disse forhandlere selvfølgeligt også det.

Fritstående kølefryseskab i stål

Fandt du et kølefryseskab du kan bruge?

Vi elsker at høre fra vores loyale brugere, om artiklen og indholdet var noget for dig.

Husk at du kan finde flere nyttige ting til hjemmet, som en enkel og moderne rumdeler, eller vores store test af robotstøvsugere.

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, så kan du altid stille dem nedenunder vores artikler. Forslag til indslag og indhold er også altid velkommen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.