Bedst i test 2019: Robotstøvsuger

En robotstøvsuger i god kvalitet er guld værd! Vi har fundet et bredt sortiment til dig, så du kan få lov til at øge din livskvalitet. Nedenfor finder du de bedste, billigste og mest populære robotstøvsugere i testen. Vi har samlet anmeldelser fra en lang række tests og artikler, så du kan få det bedste billede af produktet, inde du køber din nye robotstøvsuger. Se vores resultater her, og forbered dig på mere frihed i hverdagen!

Electrolux

5/5

Sidst set til: 4.799 kr.

Test: Robotstøvsugere - Se dem alle på Megetbedre.dk

Neato

5/5

Sidst set til: 5.699 kr.

Automatisk robotstøvsuger fra Electrolux - Se hele testen på Megetbedre.dk

Electrolux

5/5

Sidst set til: 4.052 kr.

iRobot automatisk kørende robotstøvsuger - Megetbedre.dk

iRobot

4.6/5

Sidst set til: 2.849 kr.

Miele robotstøvsuger - Se testen på Megetbedre.dk

Miele

4.3/5

Sidst set til: 3.499 kr.

Vorwerk

4.6/5

Sidst set til: 5.999 kr.

Neato

4.5/5

Sidst set til: 3.999 kr.

Test af robotstøvsuger - Philips - Megetbedre.dk

Philips

4.6/5

Sidst set til: 3.699 kr.

Vileda

2.7/5

Sidst set til: 1.449 kr.

iRobot

4.4/5

Sidst set til: 1.599 kr.

Ecovacs

4/5

Sidst set til: 2.299 kr.

Dyson

3/5

Sidst set til: 6.777 kr.

Ecovacs

4.2/5

Sidst set til: 2.299 kr.

Vileda

3.8/5

Sidst set til: 1.492 kr.

Bedst i test: Deebot robotstøvsuger fra Ecovacs - Se flere på megetbedre.dk

Ecovacs

2/5

Sidst set til: 2.299 kr.

Miele

4.4/5

Sidst set til: 7.395 kr.

Bedst i test: Robotstøvsugere - Megetbedre.dk

Ecovacs

4/5

Sidst set til: 3.499 kr.

iRobot

3.6/5

Sidst set til: 2.899 kr.

Deebot OZMO 930 robotstøvsuger

Ecovacs

4.5/5

Sidst set til: 4.299 kr.

Bedst i test: Robotstøvsugere - Megetbedre.dk

Ecovacs

4/5

Sidst set til: 3.499 kr.

Miele

4.7/5

Sidst set til: 6.395 kr.

ECOVACS Deebot SLIM2 white , Robotstøvsuger

Ecovacs

3.5/5

Sidst set til: 1.492 kr.

IROBOT IRobot Roomba 980 , Robotstøvsuger

Ecovacs

5/5

Sidst set til: 6.995 kr.

Robotstøvsugere der gør hverdagen nemmere

En god robotstøvsuger kan gøre hverdagen meget nemmere og meget bedre, samt hæve din livskvalitet. Der er meget få danskere der nyder at gøre rent og støvsuge, og de færreste støvsuger ofte nok.

Det menes, at du bør støvsuge mindst en gang om ugen i hele hjemmet. Vi kender jo alle sammen til den dejlige luftkvalitet der forekommer lige efter man har støvsuget ordenligt, så tænk hvis du kunne opleve den følelse hver eneste dag?

Hvad skal din robotstøvsuger kunne?

De bedste robotstøvsugere kan rengøre dit gulv i omkring 90 minutter i træk på fuldt batteri. Størstedelen scanner rummet, og kører effektivt og roligt overalt, så hele gulvet bliver rigtigt støvsuget, med mindre der står ting i vejen.

I denne test af robotstøvsugere, er de forskellige stjerner givet udfra pris, kvalitet og ikke mindst hvor nemme de er at håndtere. En ting som lydniveau og intellegens betyder meget for brugerne, og derfor betyder de også meget for MegetBedre.dk reaktionen.

De bedste robotstøvsugere adskiller sig fra mængden

De bedste robot støvsugere indeholder bl.a. ekstra filter, sidebørster, ekstra gode batterier og så betyder brugervenlighed selvfølgelig alt.

De bedste robotstøvsugere er også de klogeste. Mange kan finde sin base, hvor de lader op, helt af sig selv, og kører kun det samme sted én gang. Når du vælger at investere mindre penge i en robotstøvsuger, så kan du muligvis opleve at teknologien kører i “blinde”, og dermed kører flere gange over de samme steder.

Det er også vigtigt at terræn ikke betyder det store. De skal helst kunne fungere på både køkkenfliserne, og rå trægulve.

En mere moderne robotstøvsuger i 2019 kan også styres via app på din smartphone eller iPhone, hvilket hæver brugervenligheden, og bland andet gør så du kan styre din støvsuger, selv når du ikke er hjemme.

Drifttid, opladning, lydniveau og dimensioner

  • De fleste robotstøvsugere kan i dag køre mellem 30-150 minutter, hvilket svarer til mellem en halv time og op til 2,5 timer.
  • Opladningstiden varierer fra 2-7 timer hos de typiske robotstøvsugere
  • Når det kommer til lydniveau, så betyder det selvfølgeligt meget. Du skal helst kunne holde ud at være i rummet, når din robot er på arbejde. Lydniveauet ligger som regel mellem 57-76 dB. Et gennemsnitsligt støjniveau fra normale, manuelle støvsugere med ledning er omkring 74 dB.
  • Typiske dimensioner ligger på 1-5 kg i vægt, mens højden ligger mellem 6-14 cm.

Timerfunktion

Din robotstøvsuger bør have en timer-funktion, der gør at du kan sætte den til at arbejde, på et bestemt tidspunkt. Det kan f.eks. være når du er på arbejde, eller hver morgen kl. 9.00.

Så er du sikker på at der altid er fri for krummer og støv, når du kommer hjem efter en lang dag.

Arbejdsareal og filter

Arbejdsarealet/rengøringsarealet er i gennemsnittet 130 m2 pr. opladning for robotstøvsugerne. Modeller der er med “Genoplad og fortsæt-funktion” kan rengøre et større areal, men ikke i samme opladning.

Det er en god idé at undersøge, hvilket filter robotstøvsugeren er udstyret med. En robotstøvsuger kommer normalt med et mikro-filter eller et Hepa-filter. Vær opmærksom på at der er forskel på disse filtre, i forhold til hvor gode de er til at filtrere mikropartikler fra.

  • Hepa-filter
    Den bedste løsning er at anskaffe sig en robotstøvsuger med et Hepa-filter. Hepa-filteret fås i flere varianter, men evnen til at rense for små partikler er fremragende. Du bør specielt overveje en robotstøvsuger med sådan et filter, hvis der er en allergiker i familien.
  • Mikro-filter
    Mikro-filteret er designet til at der spredes så få mikro-partikler rundt om i hjemmet som muligt. Forskellen mellem et Hepa-filter og mikro-filteret er, at Hepa-filteret kan opfange langt flere partikler end mikro-filteret.

Fandt du en robotstøvsuger der passer dig?

Markedet er efterhånden enormt stort når det kommer til disse støvsugere fra fremtiden! Hvis du nu ikke føler dig fristet af en støvsugerne ovenfor, så kan du også læse mere om robotstøvsugere her, og eventuelt finde en ny robotstøvsuger her.

En tanke om “Bedst i test 2019: Robotstøvsuger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.