9 flotte vinglas der bidrager til smagsoplevelsen

Vinglas er ikke bare vinglas! Du læser kun dette fordi du har samme mening – for nogle gange kan et vinglas faktisk gøre så meget som at bidrage til smagsoplevelsen. Det lyder spøjst, men den menneskelige hjerne er jo også et spøjst sted.

Nedenfor har vi både samlet flotte, moderne og klassiske vinglas, så der helt sikkert også er noget for din smag. Det kan jo også være at du bliver overrasket over hvad du egentlig helst vil have i dit hjem.

Hvis du er på udkig efter nogle vinglas til en gave, så husk også at tjekke vores andre gaveideer ud her på Megetbedre.dk.

1. Kosta Boda - Line XL Vinglas

Kosta Boda Line XL Vinglas er lige nu nogle af de flotteste vinglas vi kan finde til dig. Derudover findes de til en god pris, for så lækkert håndværk. Dette er vinglas der skriger ‘classy’, og er efter vores mening en perfekt symbiose mellem moderne og klassisk.

De kan både købes i 30cl og 50cl, med en meget lille prisforskel. Hvis du er på udkig efter ét vinglas til både rødvin, hvidvin og rose, så anbefaler vi altid at tage det større glas, da det fungerer bedre med alle slags druer.

Sidst set til: 229,-

2. Eva Solo - Vinglas Bourgogne

Eva Solo Vinglas Bourgogne er mere ovre i den moderne og lidt abstrakte stil. Vi garanterer dog at du imponerer dine gæster med disse vinglas. En ‘fræk’ skråning i toppen af vinglasset giver en spændende oplevelse når du drikker af det, og bare æstetiske uden at være for anderledes. En perfekt kombination af moderne og spændende – Lige som dét skal være, hvis du er til det moderne.

Sidst set til: 129,-

3. Orrefors rødvinsglas - More - 4 stk.

Her får du 4 vinglas der både er klassiske med stort K, og så er de endda lavet af krystal! Vi har set set dem til kun 299,- for 4 glas, og det er da et fund til prisen!
Find den hos forhandleren nedenfor på den grønne knap.

Sidst set til: 299,-

4. House Doctor Vinglas - Ball 17 cm - Grøn

Så er vi ude noget meget moderne! Disse vinglas fra House Doctor har et grønt skær, så de passer perfekt til moderne porcelæn som de populære keramik serier rundt omkring. Disse vinglas er perfekte til dig der er lidt træt af Royal Copenhagen og klassisk stil generelt.
Du finder dem hos forhandleren nedenfor til en formidabel pris.

Sidst set til: 49,-

5. Holmegaard hedvinsglas - Bouquet - 6 stk.

Skal du bruge 6 stk. klassiske vinglas, så findes disse Bouquet vinglas fra Holmegaard til en rigtig skarp pris. De er klassiske og flotte, så hvis de tiltaler dig, så tryk enten på billedet eller knappen nedenfor og find dem hos forhandleren.

Sidst set til: 499,-

6. Bloomingville Vinglas Clear Ø9xH22,5 cm

Klassisk med et twist, ville måske være lige i underkanten for disse vinglas fra Bloomingville. Den moderne guldkant er set før på klassiske stel og glas, men findes oftere og oftere på moderne porcelæn i dag. Disse vinglas er perfekte til dig der leder efter et sted imellem klassisk/kedeligt og moderne/spacey.
Du finder disse vinglas hos forhandleren til en god pris på knappen nedenfor.

Sidst set til: 129,-

7. Bloomingville Vinglas 58 cl - Rosa

Endnu et vinglas fra Bloomingville, men her kan vi sagtens sætte streg under moderne med et twist! Et vinglas med et meget klassisk udtryk i formen, men til gengæld kommer glasset med et rosa/lyserødt skær. Det er et moderne bud på en klassiker, og desuden et vinglas lige efter vores smag. Let og elegant.

Sidst set til: 109,-

8. Kosta Boda Tattoo Vinglas 2-Pack 60 cl

Vi slutter af med en vaskeægte joker! Enten er disse “Tattoo” vinglas fra Kosta Boda lige noget for dig, ellers kan du slet ikke se dem i dit hjem. Der er intet midt i mellem!
Disse vinglas er moderne, abstrakte, spændende og så finder du ikke noget lignende i mange andre hjem. Dette er en gylden mulighed for at sætte dit præg på hjemmet, og tilføje lidt krydderi til udsmykningen derhjemme – til en fornuftig pris.

Sidst set til: 419,-

9. Peugeot Esprit Vinglas Pinot Noir 4-pak

Peugeot har lavet deres Esprit Vinglas Pinot Noir i en pakke med 4 vinglas, og de er fundstændigt perfekte hvis du er til klassisk stil med et lille twist. Den brede base bidrager desuden med en forstærket lugte-oplevelse af vinen, og dermed også til smagsoplevelsen. De dejlige noter fra f.eks. en Bourgogne, Sauvignon Blanc eller sommerlig Merlot bliver forstærket op igennem den smallere udgang i toppen, og dét giver større chance for komplimenter af dit valg af vin!

Sidst set til: 359,-

Det var vores bedste bud på moderne, lækre, flotte og klassiske vinglas. Vi har fundet lidt til enhver smag ovenfor, så hvis du fandt noget du kunne bruge til dig selv eller til en gave, så håber vi du bliver glad for dit valg af vinglas!

Hvis du derimod ikke kunne finde et vinglas der passede din stil eller ønsker, så er du som altid velkommen til at kontakte os eller kommentere nedenfor.

BONUS: CANETT Crazy vintønde - massivt mangotræ, m. opbevaring til glas/flasker

Hvis du har Big-Spender-bukserne på, så er du måske også helt forelsket i denne gamle vintønde, som nu er en flot vinreol!

Du kan læse mere om den på den grønne knap nedenfor – så tager vi dig direkte til forhandleren.

Sidst set til: 4.995,-

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.