9 billige håndstøvsugere

Du vil aldrig forstå hvordan du har levet uden en håndholdt støvsuger, når du først har købt en!

Nedenfor har vi samlet 9 af de bedste og billigste håndstøvsugere til dig, så du ikke behøver at lede hele nettet igennem. Vi har sørget for at der er noget for enhver smag, så hvis du er på udkig efter en billig håndstøvsuger – så er du havnet det helt rigtige sted.

Se selv om der er en håndstøvsuger der passer til dine behov.

1. KÄRCHER VC 5 Cordless Håndstøvsuger

Vi starter selvfølgelig med den dyreste – men også den bedste i klassen! Denne model fra Kärcher er en af de bedste i den professionelle klasse af håndstøvsuger, så hvis du er på udkig efter kvalitet med stort K, så er den helt sikkert noget for dig. Men vi lover at resten af vores håndstøvsugere er nemmere at betale. Læs mere om VC 5 Cordless håndstøvsugeren hos forhandleren, ved at trykke på knappen nedenfor.

Sidst set til: 1.849 kr.

2. TRISTAR KR-2156 Håndstøvsuger

Så videre til en håndstøvsuger i den anden ende af pristabellen! Denne model fra Tristar er en af de aller billigste håndstøvsugere på det danske marked, men lad dig ikke snyde af prisen.

Læs mere om denne KR-2156 model på knappen nedenfor.

Sidst set til: 299 kr.

3. ARIETE 2474 Wet & Dry Håndstøvsuger

Endnu en håndstøvsuger i den billigste ende! Ariete 2474 Wet & Dry modellen, er både effektiv, billig og holder længe. Denne håndstøvsuger fjerner både vådt og tørt snavs, så lad dig ikke snyde af den billige pris.

Læs mere om denne håndstøvsuger hos forhandleren, på knappen.

Sidst set til: 299 kr.

4. NILFISK Handy Basic 14,4V Håndstøvsuger

Denne håndstøvsuger fra Nilfisk er uden tvivl en af de mere æstetiske og flotte i klassen. Derudover får du den lige nu til en meget skarp pris, og så er Nilfisk en velkendt mærke inden for støvsugere af en grund. God kvalitet der er til at betale.

Læs mere om denne Handy Basic 14,4V håndstøvsuger hos forhandleren, ved at trykke på denne knap under teksten.

Sidst set til: 429 kr.

5. BOSCH BHN14090 Håndstøvsuger

En billig håndstøvsuger fra den kendte producent Bosch. Her får du som regel mere end du betaler for, så hvis du vil nyde godt af en billig håndstøvsuger, der gør det den er designet til, så kan du blive klogere på denne BHN14090 model på knappen nedenfor.

Sidst set til: 399 kr.

6. ELECTROLUX ZB5106B Rapido 7,2V NiMH Håndstøvsuger

Denne håndstøvsuger fra Electrolux kommer med en stor beholder, og et stort batteri med god sugeevne. En af de kraftigere håndstøvsugere på markedet.

Er du interesseret i at lære mere om denne ZB5106B Rapido 7,2V NiMH Håndstøvsuger fra Electrolux, så klik på knappen herunder, og gå direkte til et godt tilbud!

Sidst set til: 479 kr.

7. BISSELL Pet Hair Eraser Handhe ld Håndstøvsuger

Lad dig ikke snyde af navnet på denne håndstøvsuger, for selvom den er god til at fjerne dyrehår, så kan den skam også klare det samme snavs som mange af de andre modeller her på listen.

MEN – hvis du ofte skal fjerne dyrehår fra sofaen, så finder du tydeligvis ikke en bedre model til den pris.

Lær mere om denne håndstøvsuger på knappen nedenfor.

Sidst set til: 649 kr.

8. Electrolux håndstøvsuger - Rapido ZB5003W

En billig håndstøvsuger, der er perfekt til de fleste snavsede situationer. Denne model fra Electrolux er perfekt til at fjerne sand i entreen, nullermænd i stuehjørnet eller havregryn på køkkengulvet.

Se alle specifikationerne på knappen herunder, og gå direkte til det gode tilbud hos forhandleren.

Sidst set til: 399 kr.

9. Electrolux håndstøvsuger - Rapido ZB6114BO

Denne håndstøvsuger fra Electrolux er perfekt til den hurtige rengøring, og med et lithium batteri der holder i op til 25 min. brugstid, og 2 sugestyrker, så får du rigtig meget støvsuger for pengene.

Håndstøvsugeren har Soft Steer-hjul, så du let kan køre støvsugeren hen over større overflader. Den har også Easy Reach-fugemundstykke, som du kan trække ud, når du har brug for at rengøre svært tilgængelige steder.

Gå direkte til forhandleren på knappen nedenfor, og se om dette er din nye håndstøvsuger til hjemmet.

Sidst set til: 639 kr.

Det var vores liste af effektive og billige håndstøvsugere, for vi forstår nemlig godt behovet for en håndstøvsuger der fjerner det akutte snavs. Det er ikke altid lige sjovt at hive mormors gamle og tunge støvsuger ud af skabet, så alle disse håndstøvsugere ovenfor er selvfølgelig ledningsfrie og kommer alle med en super god sugestyrke.

Du kan sagtens bruge masser af tid på at undersøge markedet for håndstøvsugere, men finder du så den bedste pris? Og finder du også den bedste model til dine behov?

Vi har gjort det nemt for dig at finde din nye yndlings håndstøvsuger, og hvis du fandt noget du kunne bruge, så kan du med fordel gå på opdagelse i vores andre lister, som Her finder du de billigste kontorartikler eller De bedste online tøjbutikker i 2019.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.