17 læderforklæder til gourmet madlavning

Alle ved at en seriøs hjemmekok fortjener et læder forklæde i høj kvalitet. Vi har samlet et enormt udvalg af mange forskellige forklæder i forskelligt farvet læder, der også er lavet af forskellige materialer. På denne måde er du sikker på at finde dit næste læder forklæde til dig selv, eller som en gaveide til en du holder af.

Læs med her hvor vi har samlet det bedste udvalg til de bedste priser. Der er nemlig ingen grund til at betale for meget for dit nye læder forklæde.

1. Witloft læder forklæde - Cognac

Vi starter med et læder forklæde i en flot og karismatisk cognac farve. Dette lækre forklæde er lavet af italiensk kolæder, og bliver pænere og blødere med tiden.

Det er håndlavet af Witloft, og kommer med justerbare nakke- og taljeremme.

Sidst set til: 1.229 kr

2. HAWS læder forklæde - Brun

Et af de billigste læder forklæder du kan finde i Danmark. Dette flotte forklæde er håndlavet af koskind i højkvalitet i Holland, og kommer med de klassiske, justerbare remme om hals og talje. Stilrent design, der holder længe.

Sidst set til: 599 kr.

3. Ib Laursen forklæde - Sort

Dette flotte og sorte læder forklæde fra Ib Laursen kommer i meget høj kvalitet, og med store forlommer, er det også praktisk at anvende.

Et stilrent, clean look, der sætter prikken over i’et hos hjemmekokken, der virkeligt brænder for sin gourmet madlavning. En perfekt gaveide der gør det meget sjovere at tilberede en god steg. Resultatet af maden bliver ofte meget bedre, på grund af den øgede selvtillid der følger med dette luksus forklæde i ægte læder.

Sidst set til: 1.399 kr.

4. Eva Solo forklæde i kanvas og læder

Hvis du ikke ønsker et forklæde i ren læder, så er dette flotte og moderne kanvas forklæde fra Eva Solo et must try! I ægte nordisk design, der blander materialer i høj kvalitet, er dette forklæde både behageligt og praktisk.

Synes du heller ikke at et rigtigt køkkenforklæde skal være for rent? 

Sidst set til: 389 kr.

5. Combekk læder forklæde - Brun

Dette lækre forklæde i brunt læder fra Combekk, er et luksus supplement til køkkenudstyret. Du kan blandt andet også matche dette forklæde med grydelapper til 299,- og grydehandsker til 399,- i samme serie, hvis du bedst kan lide et helt sæt.

Sidst set til: 959 kr.

6. Morberg premium læder forklæde - Brun

Luksus forklæde i brun læder fra Morberg. Rene linjer og lækkert håndværk. Dette forklæde skal føles og bruges for at det rigtigt kommer til sin ret. Dette forklæde er lavet til de mest passionerede kokke, og her får du virkeligt hvad du betaler for. Rendyrket luksus og kvalitet!

Sidst set til: 2.479 kr.

7. H.W. Larsen læder forklæde - Cognac/Nude

H.W. Larsen er kendt af alle i kokkeverdenen, og det er der en god grund til. Som specialister i køkkenknive, lægger andet køkkenudstyr som lækre kvalitetsforklæder tæt op ad.

Her får du et af MegetBedre.dk Redaktionens absolutte yndlings forklæder på listen. Her har H.W. Larsen ikke bare leveret høj kvalitet som altid, men de leverer virkeligt også et mesterværk indenfor køkkendesign. Det er både smukt når du bruger det, og kan næsten kategoriseres som kunst, når det hænger på væggen.

Giv dit køkken og din madlavning ægte charme, med dette håndlavede, hollandske, naturlige læder forklæde.

Den perfekte gave til gourmanden, der nyder at lave mad.

Sidst set til: 1.119 kr.

8. Espegard grillforklæde i læder

Et af de billigste læder forklæder vi har kunnet finde. Er du på udkig efter fin kvalitet til en meget fair pris, så er dette brune grillforklæde fra Espegard et rigtig godt bud.

Sidst set til: 509 kr.

9. Combekk læder forklæde - sort

Moderne og stilrent læder forklæde fra Combekk. Den flotte sorte farve er så populær, at den også kan købes som sæt.

Du kan finde grydelapperne her til 299 kr.

Find grillhandsken her til 399 kr.

Sidst set til: 959 kr.

10. Ib Laursen cognacfarvet forklæde i okselæder med forlommer

Dette cognacfarvede forklæde i okselæder fra Ib Laursen er i en klasse for sig. Flot, stilrent og praktisk med sine to forlommer, og til en fair pris, alle kan være med på. Her får du uden tvivl et produkt, der er mere værd, da det også er utroligt slidstærkt.

Luksus forklædet findes også i sort læder her.

Hold dit tøj rent for fedt og olie fra panden og grillen, med disse praktiske læder forklæder.

Sidst set til: 1.190 kr.

11. H.W. Larsen Witloft læder forklæde i XL - Sort

Endnu et flot og kvalitetssikkert forklæde fra H.W. Larsen i sort læder. Meget stilrent og passer større personer med sin X-Large størrelse.

Håndlavet hollandsk læder, der er unikke. Du finder ikke to ens læder forklæder fra H.W. Larsen, og dette fine naturmateriale vil kun blive pænere og pænere med tiden. Findes også i flere forskellige farver.

Sidst set til: 1.449 kr.

12. Scandinavian Home læder forklæde - Brun

Eksklusivt forklæde i vokset buffellæder fra Scandinavian Home. Ternet flannel på bagsiden og forlommer med nitter i hjørnet for ekstra holdbarhed.

Her får du et af de billigste læder forklæder på markedet, og endda i specielt og unikt læder.

Sidst set til: 729 kr.

13. H.W. Larsen forklæde - Sort/Cognac læder

Prøv lige og forestil dig selv eller en du holder af, stå i sommervarmen og grille, eller i et nyt og moderne køkken – med dette flotte og populære læder forklæde på. H.W. Larsen har igen formået at blande kvalitet og design, så du ikke skal gå på kompromis med noget som helst. Meget billigt i forhold til niveauet af luksus. Håndlavet læder i Holland.

Sidst set til: 1.119 kr.

14. Nordwik læder forklæde - Brun

Et forklæde i særklasse
I udviklingen af dette produkt har svenske Nordwik haft ét mål: at skabe det mest eksklusive læderforklæde på markedet.

Resultatet er et forklæde hvor materialet udelukkende kommer fra svenske dyr. Det bearbejdes i sveriges mest succesrige garveri, hvor det forsigtigt er mejslet ud i hånden. Et enestående produkt til dem som sætter pris på godt håndværk og den kompromisløse kvalitet som følger med!

Skind fra Tärnsjö Garveri
Til dette forklæde bruges der udelukkende skind fra svenske køer. Skindet garves forsigtigt på garveriet i Tärnsjö. Tärnsjö Garveri har med sine traditionelle og naturnære metoder blevet et begreb i designerkredsene.

Eksklusive varemærker i møbel- og indretningsbranchen praler gerne med kvalitetsforsikringen som signales ved brug af Tärnsjö-garvet læder. 

Nordwiks Tärnsjö-forklæde er altid af overlæder og er dermed noget tyndere, lettere og blødere end andre læderforklæder. 

Funktion og design
Forklædet har både en lille løkke og en praktisk mavelomme.
Ved at justere nakkeremmen kan du selv vælge længde på dit forklæde. Stropperne på taljen er ekstra kraftige og består af dobbeltsyet læder for endnu større holdbarhed og kvalitetsfølelse. 

Forklædet måler ca 93 x 67 cm.

Sidst set til: 1.449 kr.

15. H.W. Larsen Witloft læder forklæde i mørkebrun

Endnu et lækkert forklæde fra H.W. Larsen i mørkebrunt læder. Denne populære model findes i flere forskellige udgaver og farver, som du også kan se længere oppe.

H.W. Larsen er kendt for sin høje kvalitet, og bliver dagligt brugt af professionelle kokke mange steder i verden.

Sidst set til: 1.229 kr.

16. H.W. Larsen Witloft langt forklæde i brun/cognac læder

Leder du efter et læder forklæde til den nedre halvdel af kroppen? Men skal det også være langt, og nå ned under knæene?

Så er dette brune, Cognac farvede læder forklæde fra H.W. Larsen det perfekte bud.

Sidst set til: 1.009 kr.

17. H.W. Larsen kort forklæde i sort læder

Leder du efter et kort læder forklæde? Så er denne model fra H.W. Larsen i sort og cognac måske noget for dig?

Den samme model findes også i ren Cognac farve her.

Sidst set til: 909 kr.

18. Orskov Copenhagen læder forklæde - grå

Er du lidt mere til et gråt læder forklæde, så er dette flotte forklæde fra Orskov Copenhagen uden tvivl noget for dig! Det adskiller sig lidt fra mængden med farven, og de danske rødder, så hvis du er på udkig efter noget andet end de klassiske brune og sort læderforklæder, kan du finde et virkelig flot et af slagsen på knappen nedenfor.

Dette Orskov Copenhagen læder forklæde findes også i COGNAC, BRUN og SORT.

Sidst set til: 1.195 kr.

BONUS: Combekk læder grydelapper

Det er næsten en skam at få et nyt og lækkert læderforklæde, uden at have matchende grydelapper i læder. Her har vi fundet en lækker udgave fra Combekk, i to forskellige farver. Hvad er du mest til? De sorte eller brune grydelapper?

Sidst set til: 299 kr.

Fandt du noget du kunne bruge? Vi understreger lige igen, at dette er en af de mest populære gaveideer for tiden, da de fleste aldre kan bruge, og bliver glade for et læder forklæde i god kvalitet. Det skal selvfølgeligt være rubust, men også se godt ud, så alle kan opgradere deres madlavning og selvtillid i køkkenet.

Hvilken model kan du bedst lide?

 

TIP: Læderforklæder er blandt de mest populære gaver i 2019! Det synes vi ikke er underligt, da det er tæt på at være en perfekt kombination af luksus og brugbar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.