Top 10 moderne tøjstativer

Et unikt og moderne tøjstativ kan gøre hele forskellen i dit værelse! Nedenfor finder du 10 af de mest populære tøjstativer, som både pifter hjemmet og boligindretningen op, så du kan nyde det hver eneste dag.

Det er vigtigt at vælge et moderne tøjstativ som du kan lide, og alle har jo hver sin smag. Udforsk vores 10 bedste bud på et godt køb!

1. HOUSE NORDIC Torino tøjstativ - sort/natur træ, m. hylde

I dette moderne tøjstativ fra House Nordic finder du uden tvivl rene og nordiske toner, osom passer perfekt til den skandinaviske indretning og stil.

Naturfarvet med flot kontrast, uden at være for opsigtsvækkende, og fungerer derfor perfekt med en farverig plante eller et andet “statement-piece” ved siden af. Dette stativ er både praktisk og flot, og ikke mindst billigt, hvilket giver en klar 1. plads på vores top 10 af moderne tøjstativer.

 • Højde(cm): 170
 • Bredde(cm): 39
 • Dybde(cm): 94,5
 • Materiale: Træ

Sidst set til: 699 kr

2. HAY Loop tøjstativ - Hvid

Det populære Loop tøjstativ fra HAY er svært at argumentere imod. Let og luftigt i design, til en fair pris, og kommer med gratis fragt og prisgaranti hos Moodings.com! Dette flotte tøjstativ findes også i sort og grå, så der er uden tvivl noget for enhver smag og boligstil. Megetbedre.dk redaktionen hælder mest til denne lyse, hvide model, hvorfor den selvfølgelig skal ligge i top 2 på vores liste.

Meget moderne design fra populære HAY.

Sidst set til: 1.599 kr.

3. Ferm Living HERMAN tøjstativ

Ferm Living giver os et meget moderne bud på et minimalistisk og luftigt tøjstativ. “Herman”-designet indeholder både metal, messing og læder, og kommer virkeligt til sin ret hvis det får noget luft omkring sig.

Tøjstativet fungerer godt både i soveværelset, badeværelset eller entréen.

Find denne model hos TrendBazaar, og pift hjemmet op med moderne, nordisk stil.

Farve: Sort
Str: B: 42 x H: 135 cm
Materiale: Pulverlakeret metal ramme, 
messing detaljer og lædersnor
Plejeanvisning: Tør af med fugtig klud 
Design: Herman Studio

Sidst set til: 1.199 kr.

4. ANDERSEN tøjstativ - sort træ, fremstillet af ask, 183 cm

Nogle gange er det ikke mørke metal farver der skal ind og dominerer værelset. Er du til de lyse, naturlige træfarver, så er dette klassiske tøjstativ fra Andersen Furniture et sikkert valg! Du finder det hos Bobo, hvor du får 365 gratis returret, og prismatch, så der er ingen undskyldning, hvis dette lyse, nordiske tøjstativ taler til dig.

 • Højde(cm): 183
 • Bredde(cm): 4
 • Dybde(cm): 103
 • Materiale: Træ

Sidst set til: 1.795 kr.

5. HAY Loop tøjstativ - Sort

Det samme populære tøjstativ fra HAY, som du finder i hvid længere oppe på listen. Stilrent, sort design, som er perfekt til dig der elsker rene, lige linjer. Tøjstativet findes også i grå længere nede på listen, så det er smag og behag, hvad du synes der passer bedst i dit hjem. Design og kvalitet i top! Find det hos Moodings

Sidst set til: 1.599 kr.

6. Brabantia tøjstativ - Linn - Hvid

Stilrent, lyst og praktisk tøjstativ fra Brabantia. Solidt og holdbart tøjstativ, der kan bærer op til 90 kg.

Find det hos Coop, og nyd godt af gratis fragt.

MærkeBrabantia
TypeTøjstativ
SerieLinn
Model118265
FarveHvid
MaterialeBambus og stål
BehandlingMalet
Maks. belastning i kg90
Rengøring/vedligeholdelseAftørres med fugtig klud
Samlet eller usamletUsamlet
Vægt i kg9
Mål, samlet i cm (HxBxD)190,0 x 98,9 x 57,0

Sidst set til: 1.299 kr.

7. TRADEMARK LIVING tøjstativ - mørk zinkfarvet jern, m. 4 hjul

Meget moderne design fra Trademark Living.

Det industrielle look overtager i 2019, men i denne retro model får du både et praktisk og meget holdbart tøjstativ med hjul på. Denne fleksibilitet har skabt stor tilfredshed, hvis du har brug for at rykke rundt på dine ting.

Find dette tøjstativ hos Bobo.

 • Højde(cm): 172
 • Bredde(cm): 147
 • Dybde(cm): 52
 • Materiale: Jern

Sidst set til: 2.999 kr.

8. HAY Loop tøjstativ - Grå

Det flotte design fra HAY, men denne gang i grå. Populariteten i denne farve tøjstativ er meget forskelligt blandt forbrugerne. Enten elsker du den grå farve, og synes at den passer perfekt! Ellers er den ikke dig. Men tro det eller ej, denne neutrale farve kan både stjæle meget fokus, eller blende ind i baggrunden. Det kommer meget an på resten af din boligindretning.

Find dette lækre og moderne tøjstativ hos Moodings.com.

Sidst set til: 1.599 kr.

9. HOUSE DOCTOR Vaganza Tøjstativ - Sort

Praktisk og stilrent tøjstativ fra House Doctor. Denne model kommer med hjul på, og er produceret af sort stål. Find denne model hos Moodings.com til en skarp pris, hvor du også får gratis fragt. 

Sidst set til: 1.199 kr.

10. TRADEMARK LIVING tøjstativ - Mørk Zink

Stilrent og holdbart design, med industrielle toner fra Trademark Living. Moderne design, lavet i retro look af mørke zink rør. Find dette stativ hos Bobo.

 • Højde(cm): 138
 • Bredde(cm): 120
 • Dybde(cm): 39
 • Materiale: Jern

Sidst set til: 1.099 kr.

Det var vores liste med 10 flotte, enkle, billige og moderne tøjstativer. Fandt du noget i din smag og stil? Hvad leder du efter i et tøjstativ til dit hjem?

Du kan uden tvivl opgradere din boligindretning med en af disse flotte modeller. Lige meget om du er til de lyse og luftige farver og designs, eller om det skal være tungere, mørke og maskuline farver og materialer.

Vi er sikker på at du kan lide nogle af stativerne ovenfor, eller i hvert fald få god inspiration. Hvis du synes at der mangler nogle på listen, kan du bare skrive til os i kommentarfeltet.

Se endnu flere flotte og billige rumdelere og skillevægge på knappen nedenfor, og udforsk hvordan du kan pifte dit soveværelse, stue, køkken eller kontor op, nemt og billigt.

Hvad er et tøjstativ?

Det ligger selvfølgeligt i navnet, men populariteten blandt disse moderne tøjstativer er steget meget det sidste år. Åbne reoler til pænt foldet tøj, og stativer hvor tøjet hænger pænt, er blevet en fast del af værelsets indretning blandt mange danskere. Hvis du matcher det synlige, hængende tøj, kan det virkeligt se godt ud! Find eventuelt inspiration i tøjbutikker, så du kan forvandle dit værelse til at være Instagram-venligt.

Hvilket tøjstativ er det rigtige for mig?

Der er flere forskellige modeller der kan være rigtige for dig og din indretning. I nogle tilfælde skal tøjstativet helst matche med resten af værelset, men det kan også se godt ud, hvis det adskiller sig fra resten af boligindretningen. Det kommer an på hvor meget fokus du vil have at stativet skal tage.

Du skal først og fremmest finde ud af om du ønsker hjul på i bunden, og hvilke farver og materialer du kan lide. Når du har gjort det, bør det være et forholdsvist nemt valg. Er du til de skandinaviske, lyse modeller, eller mørke og industrielle møbler? Det kan selvfølgeligt også være at det bare handler om prisen for dig, men så sad du nok ikke her.

Flere fordele ved moderne tøjstativer

Tøjstativer, og boligindretning generelt, kan godt tage hårdt på pengepungen. Men du kan med fordel bruge et moderne tøjstativ som pynt til dit værelse. De fleste stativer kan bruges i både soveværelset, et seperat lokale til klædeskab, hvis man er så heldig, eller f.eks. i entréen.

Det kan også være en fordel at hænge visse tekstiler op på en tøjbøjle, så de ikke bliver krøllet, og dermed holder formen som de skal.

Desuden kan det være en fordel at have sit tøj hængende fremme, så du ser det oftere, og dermed får brugt det hele i din rotation. For tøjet er jo ikke meget værd, når det bare ligger og bliver glemt bagerst i skabet.

Find inspiration til moderne boligindretning i 2019 lige HER.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.