Leder du efter en enkel og moderne rumdeler? Her er de 10 bedste

En unik rumdeler kan gøre hele forskellen i dit værelse! Kompakte lejligheder er mere populære end nogensinde, og i sand Pariser-stil, kan en moderne og flot rumdeler være en smart løsning til at udnytte få kvadratmeter. Men der er jo ikke nogen grund til at den skal være kedelig at kigge på. Vi har fundet 10 af de mest unikke rumdelere, der både er simple, men også har potentialet til at løfte din decor til nye højder. Se med nedenfor.

1. TRADEMARK LIVING Stor skillevæg i et moderne enkelt design - sort og med glas

Ekstremt populær i design – Disse sande New Yorker stile har virkeligt bredt sig ud i de danske storbyer, og med denne Trademark Living rumdeler i jern metal og glas, kan du for alvor give dit rum en industriel opgradering. Både flot og billig i pris, når du tager materialerne med i tankerne, så du får virkeligt et “statement-piece” i form af denne flotte og unikke rumdeler! Se mere på knappen.

Denne rumdeler kan både bruges i soveværelse, køkken, stue, spisestue og egner sig specielt godt til et stilfuldt kontor.

Bemærk: Skillevæggen skal monteres i/eller ud fra en væg. Der medfølger ikke grej til dette, så der skal rådføres med en håndværker.

Højde (cm):240
Bredde (cm):80
Dybde (cm):3
Farve:Glas, Sort
Materiale:Glas, Jern
Vægt:5 kg.

Sidst set til: 3.999 kr

2. ARTGEIST Skærmvæg - Concretum murum II

Den perfekte løsning hvis du elsker det populære cement og beton look! En skærmvæg og rumdeler der både er billig og flot, så du kan opgradere dit værelse meget nemt. Nem at håndtere og flytte, og nem at rengøre og vedligeholde.

Tryk på knappen, og se om den er noget for dig.

Højde (cm):225
Bredde (cm):172
Vægt:12 kg.

Sidst set til: 1.599 kr.

3. TRADEMARK LIVING Skillevæg i et maskulint design

Moderne og maskulin skillevæg og rumdeler lavet af jern. Få det ideelle og rustikke, industrielle look der er på vej frem i største stil. Meget populær rumdeler og skillevæg fra Trademark Living, som kan løfte dir værelse fra teenager til voksen. Perfekt til unik decor, hvis du ønsker at dit rum skal skille sig ordenligt ud fra mængden. Tryk på knappen nedenunder og se om den er noget for dig.

Højde (cm):180
Bredde (cm):3×44
Dybde (cm):5
Farve:Klar, Sort, Sølv
Materiale:Jern
Vægt:5 kg.
 

Sidst set til: 3.999 kr.

4. KARE DESIGN Roots rumdeler - hvidt teaktræ

Denne flotte, enkle og unikke rumdeler fra Kare Design er virkeligt et stykke kunst! Bring den smukke natur ind i dit hjem, med hvid teaktræ, der løfter din indretning til nye højder. Et sandt unikum, til den kvalitetssikre shopper. En flot skillevæg du kan bruge i alle rum, og i alle hjem. En skillevæg der også passer perfekt til alle årstider, samt ekstremt adapterende til de fleste indretningsstile og boliger.

Tryk på knappen nedenfor og se mere til denne flotte og specielle rumdeler i træ.

Højde (cm):180
Bredde (cm):87
Dybde (cm):20
Farve:Hvid
Materiale:Træ
Vægt:30 kg.

Sidst set til: 3.099 kr.

5. ARTGEIST Skærmvæg - Charm of the Night II

Hvis du er på udkig efter en meget unik og speciel skillevæg og rumdeler, så er denne flotte udgave fra Artgeist i sort og guld perfekt! Et meget maskulint og overdådigt design, som med sine 225 cm i højden, har potentiale til at dække ordenligt for.

Tryk på knappen for at se mere.

Højde (cm):225
Bredde (cm):172
Vægt:12 kg.

Sidst set til: 1.599 kr.

6. ARTGEIST Skærmvæg - Country Cottage II

Perfekt skillevæg og rumdeler, hvis du er på udkig efter det naturlige træ look. Råt design til billige priser fra Artgeist, og med denne flotte og billige rumdeler, får du en behagelig og hyggelig atmosfære med det samme. Tryk på knappen hvis du vil se mere.

Højde (cm):225
Bredde (cm):172
Vægt:12 kg.

Sidst set til: 1.599 kr.

7. ARTGEIST Skærmvæg - Turquoise Concrete II

Spændende look i råt og industrielt metal. Denne billige rumdeler bringer både flot design, og livlige farver til dit værelse. Du kan nemt bruge denne rumdeler i soveværelset, stuen og kontoret.

Få en industriel skillevæg og rumdeler der både kan dele dit lokale op, og adskille det fra mængden. Ingen ønsker et kedelig hjem, så tryk på knappen nu, og se mere til denne specielle og moderne rumdeler fra Artgeist.

Højde (cm):225
Bredde (cm):172
Vægt:12 kg.

Sidst set til: 1.599 kr.

8. ARTGEIST Skærmvæg - Old Walls II

Fed skillevæg og rumdeler i moderne mursten look – Ligner ægte New Yorker bricks! Perfekt, nem og billig løsning, til at opgradere dit værelse. Kan både bruges i køkken, soveværelse og kontor. Se mere til denne flotte og billige rumdeler på knappen nedenunder.

Højde (cm):225
Bredde (cm):172
Vægt:12 kg.

Sidst set til: 1.599 kr.

9. ARTGEIST Skærmvæg - Decorative Stone II

Flot rumdeler og skillevæg i mursten look i en beige, sand farvet brick. Både nem at håndtere og billig, så der er ingen grund til at tænke to gange over denne moderne rumdeler. Se mere på knappen nedenunder.

Højde (cm):225
Bredde (cm):172
Vægt:12 kg.

Sidst set til: 1.599 kr.

10. ARTGEIST Skærmvæg - Room divider - White waves I

Flot og moderne skillevæg og rumdeler i hvid. Her får du et abstrakt design, som egner sig godt til alle lyse rum, og denne rumdeler er både nem at håndtere og billig. Utrolig nem måde at opgradere sit lokale på. Tryk på knappen nedenfor og se mere.

Højde (cm):135
Bredde (cm):172
Vægt:12 kg.

Sidst set til: 1.099 kr.

Det var vores liste med 10 flotte, enkle, billige og moderne rumdelere. Fandt du noget i din smag og stil? Hvad leder du efter i en skillevæg? Du er garanteret en nem, billig og flot opgradering af dit værelse med en af disse smukke rumdelere.

Se endnu flere flotte og billige rumdelere og skillevægge på knappen nedenfor, og udforsk hvordan du kan pifte dit soveværelse, stue, køkken eller kontor op, nemt og billigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.