De 24 bedste massageapparater, massagestole og massagesæder

Alle fortjener at afkoble ordenligt når de kommer hjem fra en lang dag på arbejdet, og det gør du også! MegetBedre.dk har nu samlet 24 af de bedste massageapparater, massagesæder og massagestole til dig. Det er nogle af de bedste og billigste løsninger indenfor hjemmemassage, og vi garanterer at det er pengene værd!

Husk at alt hvad du gør, fører til flere valg. Hvis du får lov til at afkoble som du fortjener, når du kommer hjem, så slapper du mere af med det samme. Hvis du slapper mere af i din fritid, så får du både meget mere energi i hverdagen, og ikke mindst, en meget bedre livskvalitet. Resultaterne af disse massageapparater kan føles med det samme, så hvorfor vente med at bestille? Find din næste massagestol, massageapparat eller massagesæde nedenfor på vores liste af de 24 bedste.

1. Zenkuru Nakkemassage

Dette ultra populære nakkemassage apparat fra Zenkuru, er kun populær fordi den giver resultater. Nakkemassagen føles som en rigtig massage, og løsner ordenligt op i den opbyggede stress og spænding i nakkemusklerne. Den kommer også til en meget fordelagtig pris, i forhold til hvad vi har været vant til med massageapparater. De behagelige håndtag giver komplet styring, så du kan justere efter egne ønsker. Du bliver ikke skuffet over disse nye massageapparater!

Sidst set til: 449 kr.

2. Beurer massageapparat MG070

Dette lækre og moderne massageapparat kommer med 2 massagehoveder og justerbar intensitet. Med dette massageapparat er du selv herre over dit stressniveau! Nem at håndtere og uden tvivl pengene værd. Prøv selv, og find smilet frem allerede nu.

Sidst set til: 519 kr.

3. Zenkuru Massagesæde

Det er ikke alle der har en privat massør stående til rådighed, når de kommer hjem fra en lang og hård dag. Dette luksus massagesæde fra Zenkuru kommer med regulerbare massagekugler med varme til nakke, skuldre og ryg. Du får også et vibrerende sæde og luftkompression til hofter og lår, som hurtigt får dig til at slappe helt af! Alle pengene værd, der øger din livskvalitet gevaldigt.

Sidst set til: 1.999 kr.

4. BEURER MC5000 Massagestol

Her får du den ypperste model indenfor massagestole! Denne luksus stol fra Beurer er alt hvad man kunne ønske sig i en luksus massagestol. Tysk kvalitet der tillader dig at ligge vandret, samt smart fjernbetjening der giver personlig justering. 

Med en massagestol fra Beurer kan du give hele kroppen en grundig massage på én gang. Stolen har flere forskellige massageprogrammer og intensitetsniveauer, så du kan få lige præcis den massage, du har brug for. Det fleksible læderbetræk giver dig en luksusoplevelse, hver gang du bruger stolen.

Udviklet til personen der har alt, inklusiv spændte muskler og stress.

Sidst set til: 18.873 kr.

5. Zenkuru Massageroller

Rul dine spændinger væk med denne smarte og billige løsning fra Zenkuru. En meget populær og effektiv massageroller, der giver resultater med det samme. Et billigt massageapparat, der også fungerer perfekt som gaveide.

Sidst set til: 119 kr.

6. Beurer massagesæde - MG295 - Beige

Både flot, men absolut også et effektivt massagesæde fra Beurer. I denne luksus udgave, får du et effektivt massageapparat med 3 masssagezoner, 4 massagehoveder, 2 hastigheder og brugervenlighed i særklasse.

Perfekt til kontorstolen.

Sidst set til: 2.499 kr.

7. Zenkuru Fodmassageapparat

Det er ikke underligt at fodmassage er så populært overalt i verden. Zoneterapi dikterer at alle steder i kroppen har en punkt på fødderne. Det betyder altså at du i bund og grund kan masserer hele kroppen, ved hjælp af dette smarte og behagelige massageapparat fra Zenkuru. Få effektiv massage mens du sidder på sofaen, ser TV eller noget helt tredje.

Sidst set til: 1.299 kr.

8. MYSTYLE 11646 Massageapparat

En billig og effektiv løsning på ophobet stresssymptomer. En af de billigste massageapparater på det danske marked, som stadig gør jobbet som det skal. Denne billige model fra MYSTYLE er et must-try, hvis du leder efter et behageligt og afslappende massageapparat til få penge.

Sidst set til: 239 kr.

9. Zenkuru fodmassagerulle i træ

Gammeldags og effektiv fodterapi, der giver det perfekte tryk til dine trætte fødder. Med denne fodmassagerulle i træ ruller du spændinger ud og ømheder forsvinder hurtigt efter få minutter. Oplev glæden ved afslappede og gennemmasserede fødder.

Sidst set til: 179 kr.

10. BEURER MG295 Luksus Massagesæde

Vaskeægte luksus massagesæde, der giver en dybdegående og afslappende massage – Hver gang. Justerbare indstillinger, og du kan opleve nydelsen af nakkemassage, rygmassage og skuldermassage på samme tid. Hvis du virkeligt fortjener at afkoble, efter en lang dag, så er dette stolen der kan ændre dit liv!

Sidst set til: 1.819 kr.

11. Zenkuru trådløst multi-massageapparat

Billigt og effektiv massageapparat fra Zenkuru. Det er både trådløst og nemt at håndtere, så hvis du er ude efter et billigt massageapparat i høj kvalitet, så er denne håndholdte udgave et must-have. Oplev selv resultaterne af denne brugervenlige og justerbare udgave af et moderne massageapparat.

Sidst set til: 419 kr.

12. BEURER MG150 til nakke og skuldre - Massageapparat

Der er ikke noget bedre end en god, dybdegående og afstressende massage! Med denne brugervenlige udgave fra Beurer forkæler du din nakke og skuldre hver eneste dag. Efter en lang arbejdsdag kan din ryg, din nakke og dine skuldre virkeligt nyde godt af at blive løsnet op.

Denne form for massageapparat er meget populære for tiden, og denne model er en af de billigste du kan få fingrene i.

Sidst set til: 638 kr.

13. FM60 Shiatsu fodmassage - Massageapparat

Moderne fodmassage har aldrig føltes så godt. Dette massageapparat er designet til at gennemarbejde dine trætte og spændte fødder godt og grundigt. Du får også varme undervejs, som fuldender oplevelsen og giver de bedste resultater.

Sidst set til: 747 kr.

14. Zenkuru Hot Stone Massagesæt

I dette sæt får du otte glatte basaltsten og en varmetaske, så du kan nyde en Hot Stone massage derhjemme! Luksus nydelse der giver ro og afspænding til dine trætte og ømme muskler. Disse sten er blevet meget populære på det sidste, og det er der god grund til. Mange danskeres livsstil giver øget ømhed i rygmusklerne, så behovet findes helt sikkert hos mange. Er du tit øm i ryggen?

Sidst set til: 370 kr.

15. Beurer massageapparat MG100

Infrarødt tromme-massageapparat med dybdevirkende, afspændende, let bankende massage for velgørende afslapning. Du får 4 massageprogrammer med infrarød varme og 5 massagehastigheder!

Du får også 2 udskiftelige massageartikler og en elegant beholder udført af sandblæst aluminium. De 2 glidefaste håndtag sørger for høj brugervenlighed.

Sidst set til: 899 kr.

16. Zenkuru Rygmassageapparat

Perfekt rygmassage til bilen. Du får en dejlig og dybdegående massageoplevelse med dette massageapparat fra Zenkuru. 3D-shiatsumassage lader ryggen koble helt af, og ælter dine rygmuskler lige som de fortjener.

Sidst set til: 503 kr.

17. Beurer massagebælte - MG151

I en travl hverdag kan det være tiltrængt med massage. Beurer massagebæltet gør det let for dig at massere ryg, nakke og skuldre. Tag fat i massagebæltets håndtag og vælg selv mellem de tre intensitetsniveauer. Din krop vil helt sikkert takke dig.

Sidst set til: 599 kr.

18. Zenkuru Trådløs Massagepude

Du skylder dig selv en afstressende rygmassage, uanset hvor du er! Vores trådløse massagepude masserer ryg, nakke og skuldre. Perfekt til den trætte lænd og nedre ryg, når du sidder på kontoret. Zenkuru Trådløs Rygmassage har fire roterende massagekugler og varmefunktion!

Sidst set til: 524 kr.

19. BEURER MG155 Massagesæde

Med dette massagesæde kan du forvandle enhver stol til din helt egen massagestol!

Du får en række forskellige programmer og intensitetsniveauer, så du kan tilpasse massagen efter dit behov. Sædet kan massere skulder, nakke og ryg på én gang, og er udstyret med praktiske stropper, så det kan hænges ind i et skab efter brug.

Sidst set til: 400 kr.

20. BEURER MG206 Massagesæde

Med et massagesæde fra Beurer kan du forvandle enhver stol til din helt egen massagestol. Sædet har en række forskellige programmer og intensitetsniveauer, så du kan tilpasse massagen efter behov. Sædet kan massere skulder, nakke og ryg på én gang, og er udstyret med praktiske stropper, så det kan hænges ind i et skab efter brug.

Sidst set til: 799 kr.

21. FM90 Massageapparat

Luksus fodmassageapparat der byder på den bedste teknologi indenfor massageapparater. Denne eksklusive model giver dig shiatsu massage og luftkompressionsmassage i én!

Nu skal det være slut med trætte, ømme, kolde og stive fødder! FM 90 er et fodmassageapparat, der gennem shiatsu massage, luftkompressionsmassage og varme vil gøre en ende på dine fødders lidelser. Fodmassageapparatet masserer begge fødder og giver en afslappende og afspændende massage med fokus på reflekszonemassage af fødderne.

Sidst set til: 1.399 kr.

22. BEURER MG300 Massagesæde

Dette lækre massagesæde fra Beurer er alt hvad du skal bruge for en afslappende og dybdegående rygmassage! 

Er du træt af at være udkørt, når du kommer hjem? Med et massagesæde fra Beurer kan du forvandle en stol til en massagestol. Sædet kan massere nakke, skulder og ryg samtidig, og har flere forskellige program- og intensitetsindstillinger. Og så er det udstyret med et par praktiske stropper, så du kan hænge det ind i et skab efter brug.

Sidst set til: 1.799 kr.

23. MG510 Massageapparat

Der er ikke noget mere afslappende en god, dybdegående massage. Men hvis du ikke lige har din egen massør ved hånden, så er et massageapparat fra Beurer den bedste løsning. Det har flere forskellige hastighedsindstillinger, så du selv kan justere hvordan massagen skal leveres.

Sidst set til: 823 kr.

24. MG320 Massagesæde

Med et massagesæde fra Beurer kan du forvandle enhver stol til din helt egen massagestol. Sædet har en række forskellige programmer og intensitetsniveauer, så du kan tilpasse massagen efter behov. Sædet kan massere skulder, nakke og ryg på én gang, og er udstyret med praktiske stropper, så det kan hænges ind i et skab efter brug.

Sidst set til: 2.374 kr.

Dette var vores store test af massageapparater, massagestole og massagesæder. Det er ikke underligt at du ser disse populære massageapparater overalt efterhånden!

Men kan du stole på alle de mange massageprodukter?

Billige priser er ikke altid det bedste at gå efter, for når du ønsker en ordenlig massage oplevelse derhjemme, så skal udstyret også være i orden. Vi har derfor fundet alle disse massageprodukter til dig, så du ikke behøver at tage stilling til kvaliteten. Det er redaktionens vision – Meget bedre online shopping.

Hvilket massageapparat ønsker du dig?

En tanke om “De 24 bedste massageapparater, massagestole og massagesæder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.